HAY SOFT EDGE 10 FAUTEUIL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Doordat deze stoel geen scherpe randen of hoeken heeft, is de Hay Soft Edge stoel niet alleen visueel vriendelijk, maar zorgt de stoel ook daadwerkelijk voor een heerlijk, dynamisch zitcomfort.

Lees meer
€265,00
INCLUSIEF BTW

HAY SOFT EDGE 10 FAUTEUIL

SOFT EDGE 10 Fauteuil .

De Hay Soft Edge serie is mogelijk gemaakt door het verkennen en ontwikkeling van gegoten multiplex technieken, de combinatie van de Soft Edge - serie zijn strake lijnen met een extreme lichtheid om een driedimensionaliteit te creëren die normaal niet mogelijk is met 2D-multiplex.

Doordat uw lichaam nooit in contact komt met scherpe randen of hoeken is de Soft Edge stoel niet alleen visueel vriendelijk, maar zorgt de stoel ook daadwerkelijk voor een heerlijk, dynamisch zitcomfort. De zitting en rugleuningen omarmen het menselijk lichaam, zoals een stoel nog nooit gedaan heeft!

Soft Edge is verkrijgbaar in een stoel met houten onderstel of met stalen onderstel. Beide versies zijn uitermate licht van gewicht en ook stapelbaar. Hierdoor zijn de stoelen geschikt voor uiteenlopende doeleinden: van klaslokalen en auditoria tot horeca, of gewoon lekker voor bij u thuis.

Afmetingen zijn: (b) 57 x (d) 64 x (h) 69 cm
Zithoogte 40 cm.

♠ artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen