NORMANN COPENHAGEN SILO POUF SMALL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De poefs van Normann Copenhagen zijn verkrijgbaar in drie maten en kunnen allemaal in een van de 9 kleuren worden gemaakt.

Lees meer

€430,00 €385,00

INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN SILO POUF SMALL

Silo Poef

De Silo-poef van Normann Copenhagen dankt zijn naam aan de eenvoudige cilindrische vorm, die een strikt contrast vormt met de levendige stoffering. Luxe, geweven textiel van de Italiaanse fabrikant Imatex geven de poefen een vleugje extravagantie die netjes op zijn plaats wordt gehouden door het eenvoudige geometrische silhouet.

De poefen zijn verkrijgbaar in drie maten, Ø50, Ø70 en Ø90 cm, die kunnen worden gecombineerd in 3 kleur tinten: gedempte zwart / bruine tinten zetten de toon voor een verfijnde city chic, een palet van blauwe tinten brengen uw gedachten naar de Italiaanse kust, terwijl een mix van warme confetti kleuren en stoffig bruin een exclusieve en levendige sfeer creëert.

Silo heeft een zacht maar stevig oppervlak, zodat het ook kan dienen als inleg voor een salontafel, bijvoorbeeld om tijdschriften en literatuur bij te houden. De poef kan in een hal, woonkamer, kleedkamer of slaapkamer. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen