MENU SEPTEMBRE 3 ZITS BANK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Een elegante 3 zits bank van Theresa Rand met zwart essenhouten onderstel en zachte kussens, die zich makkelijk verhoudt met verschillende interieur stijlen. De sofa is ook prachtig aan de achterzijde en is daarom ook een prima room divider.

Lees meer
€3.995,00
INCLUSIEF BTW

MENU SEPTEMBRE 3 ZITS BANK

MENU DESIGN SEPTEMBRE 3 ZITS BANK.

Design van Theresa Rand.

Met de Septembre -serie wilde Theresa Rand een oplossing creëren voor banken en tafels die er vaak vrij massief en hoekig uitzien. Een statige bank,maar toch met een  intieme esthetiek die kenmerkend is voor Septembre serie. Met zijn royale afmetingen biedt de Septembre bank optimaal comfort voor uw momenten van ontspanning, terwijl het een eigentijdse, esthetische en intieme uitstraling heeft. De gebogen lijnen geven het een zekere elegantie.
 
De zitbank Septembre is geschikt voor alle soorten omgevingen; je kunt hem in een woonkamer of zelfs in grote ruimtes installeren: met zijn hoge rugleuning is hij perfect om een gezellige en rustige hoek te creëren en zo je interieur te structureren.

Het Septembre bankstel past bijzonder goed bij de Septembre -salontafel, em maakt deze 'look' compleet.

Afmetingen: H: 80cm x W:198.5 cm

Materiaal: essenfineer, stoffen of lederen bekleding, gevuld met een koud-schuim.

♠ artikel wordt Full Service bij u bezorgt.

Over de ontwerpster:

Studio Theresa Rand is gevestigd in Kopenhagen en werkt aan meubels en interieur gerelateerde projecten. De focus van het werk van de studio ligt op het gebruik van natuurlijke, authentieke en duurzame materialen en de manier waarop ze worden gecombineerd. Functioneel maar poëtisch meubilair creëren met een verhaal te vertellen, evenals ruimtes met een warme sfeer voor de mensen die er wonen en zijn.

Het denken van Theresa is zeer intuïtief - "Hoewel functionaliteit ook erg belangrijk is, is de sfeer die meubels en objecten creëren en de impact die ze hebben op een ruimte en op mensen die deze ruimte gebruiken cruciaal." Oorspronkelijk studeerde Theresa Rand talen aan de Universiteit van Keulen en studeerde af in 2005. Haar latere carrière werd gevolgd door architectuurstudies aan de Peter Behrens School of Architecture in Düsseldorf, Duitsland.

Daarna studeerde Theresa Rand af met een concentratie aan een Master of Arts in Architectuur & Meubelontwerp aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Denemarken. Naast haar studie werkte Theresa Rand als freelance bij met name ontwerpbureaus, zoals Norm Architects of Space Copenhagen. Dat was toen haar eerste inleidende stukken voor MENU werden geschetst.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);