GUBI Sejour lounge stoel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De elegante en heel comfortabele Sejour van design duo Gam fratesi is gemaakt met een functionele Scandinavische benadering, en wel met de Zuidelijke elegantie van Italie.

Lees meer
€1.520,00
INCLUSIEF BTW

GUBI Sejour lounge stoel

GUBI SEJOUR LOUNGE FAUTEUIL.

Ontwerp van designers duo GamFratesi.

De nieuwe Sejour is een fauteuil van Gubi, ontworpen door GamFratesi. De "ontwerp taal" is schoon en elegant, met de grote rug- en zitkussens die gemakkelijk op het mooie metalen frame rusten.

De zacht aflopende rugleuning geeft de zachte rondingen van de Beetle-serie opnieuw vorm en creëert een charmante en ingetogen moderne loungestoel. De  subtiele vorm en bescheiden formaat maken deze ideaal voor uw huis.Dit is een echte Scandinavische -allrounder.

"We wilden een meer solide en volumineuze fauteuil toevoegen aan het assortiment meubels dat GamFratesi voor GUBI heeft ontworpen om de lichtere ontwerpen die we samen hebben gemaakt in evenwicht te brengen." Aldus Jacob Gubi Olsen - eigenaar en creatief directeur van Gubi.

De stoel is een balans tussen de traditionele Scandinavische benadering van een ontwerp en een  verrassende Italiaanse insteek. Door het brede aanbod aan stoffeer opties en verschillende onderstellen is de stoel geheel naar eigen smaak samen te stellen.

Afmetingen: zonder leuning: B 67 x D 77 x H 70 cm (Zithoogte / -diepte: D 56 x H 35 cm)

♠- is aanwezig in de showroom

♠-artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

♠- made to order

Over Gubi het merk:

Sinds 1967 is Gubi's basisfilosofie het creëren van tijdloos design, met esthetiek, innovatie, functionaliteit en kwaliteit als sleutelwoord. De vele nieuwe producten van het bedrijf zijn deels ontwikkeld in samenwerking met ontwerpers waarmee ze eerder hebben gewerkt en deels in samenwerking met, voor Gubi's, nieuwe ontwerpers. Momenteel ligt de focus op het bouwen van een klassieke collectie designiconen uit de jaren dertig tot nu. 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);