FRIENDS & FOUNDERS Saw bureau marmer

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
Het ontwerp van de Saw tafel van Friends and Founders is gebaseerd op een dunne V-Frame constructie wat voor een luchtige uitstraling zorgt.

Lees meer
€1.950,00
INCLUSIEF BTW

FRIENDS & FOUNDERS Saw bureau marmer

SAW BUREAUTAFEL MARMER.

De Saw Desk heeft een V-Frame onderstel waardoor deze als een lichte voetnoot in de ruimte staat. De afgeronde hoeken en slanke poten versterken dit effect waardoor deze ook verfijnd als uitnodigend, overkomt die bureau is zowel geschikt voor uw woning als kantoor omgeving.

De afmetingen zijn: Ovale bureautafel
75 cm hoog x 150 cm breed x 60 cm diep.

Dikte tafelblad: 2 cm.

Kleur onderstel: Zwart Ral 9005

Kg. 58 voor marmer.

Kg. 17 in essen fineer.

Onderstel is getest op sterkte / dragen gewicht en goedgekeurd en voldoet aan de strenge Europese eisen. 

♠Product aanwezig in onze showroom.

 

Friends & Founders:

Friends & Founders is in 2013 opgericht door ontwerpers Ida Linea & Rasmus Hildebrand. Hun werk is gebaseerd op de "favoriete plekken-filosofie": vind je plek. Maak ruimte voor persoonlijkheid. Raak geïnspireerd en deel met anderen.

De ontwerpen van Friends & Founders putten invloed uit een Scandinavisch erfgoed in termen van hoogstaand vakmanschap en het idee om zich te omringen met minder, meer essentiële dingen. Om de levensduur en bruikbaarheid van een product te garanderen, streeft Friends & Founders ernaar om nieuwe materialen en ontwerpmethoden te vinden.

"We willen dat mensen begrijpen dat het de moeite waard is om te investeren in innovatieve, eigentijdse meubels waarin multifunctionele functies zijn ingebouwd, en na te denken over hoe het gebruik van het product kan worden uitgebreid. Ook waar de fabrikant heeft nagedacht over duurzaamheid bij het ontwerpen en produceren van objecten die lang meegaan ”, zegt Rasmus.

Friends & Founders produceert 95 procent van zijn collectie in Scandinavische landen en de overige 5 procent in Europa. Friends & Founders voelen een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid dat ze door lokaal en op de lange termijn te investeren, de omstandigheden voor duizenden mensen blijven verbeteren.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);