TOM DIXON S-CHAIR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Deze stoel van Tom Dixon werd in de jaren 80 ontworpen, nu is de S Chair opnieuw in de collectie.

Lees meer

€1.375,00 €1.195,00

INCLUSIEF BTW

TOM DIXON S-CHAIR

TOM DIXON S-CHAIR.

De S Chair fauteuil zag voor het eerst het levenslicht in de jaren ’80 in de werkplaats van Tom Dixon in Londen.Deze stoel is her-ontwikkeld om met zijn tijd mee te gaan op het gebied van de laatste productiemethoden, bijvoorbeeld is het  gietijzeren frame is tegenwoordig bedekt met behulp van het technologische ‘Pure Fusion Process’. Tijdens dit proces wordt hard schuim gecombineerd en verweven met zacht schuim tot een ideale samenstelling. De slangachtige vorm is daardoor nu comfortabeler en ergonomischer dan ooit tevoren.

De robuuste voet van de S Chair is geïnspireerd op een stuur en is net als het frame vervaardigd uit gietijzer. Het Pop Art-achtige silhouet van de stoel ziet er daardoor nog steeds even modern uit als vroeger en zal het collector’s item worden van de toekomst! 

De S Chair fauteuil van Tom Dixon is verkrijgbaar in een ruime variatie aan kleuren, in zowel stof als in leer. Dit gaat op bestelling. Deze stoel heeft een breedte van 50 centimeter, een diepte van 63 centimeter en een hoogte van 96,7 centimeter. De zithoogte is 47 centimeter.

De tijdloze fauteuil is naast de door ons aangeboden stofgroepen ook verkrijgbaar in talloze hoogwaardige stof- en leerafwerkingen. Neem daarvoor contact op met onze klantenservice [email protected]

Note:Dit artikel wordt voor u op bestelling gemaakt. Om die rede kunt u deze niet meer retourneren of annuleren. Zodra u uw bestelling hebt geplaatst, neemt een medewerker van ons serviceteam contact met u op om de levering van de stof en de levering te bevestigen. We raden u daarom aan om een stoffen-monster op te vragen bij twijfel, of langs te komen in onze showroom voordat u uw bestelling plaats. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer informatie wenst.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen