ROSENDAHL Soft Spot Solar Tafellamp 25 cm.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De elegante en verplaatsbare Soft spot tafellamp van Rosendahl kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Een heerlijke design lamp voor de zomeravonden of gebruik deze als center piece / accent op de eettafel tijdens een diner.

Lees meer
€139,00
INCLUSIEF BTW

ROSENDAHL Soft Spot Solar Tafellamp 25 cm.

Ontwerp van Maria Berntsen.

De tafellamp van Rosendahls genaamd Soft Spot Solar is ontworpen voor zowel gebruik binnenshuis als 's avonds op het terras of in de tuin - de draagbare lamp kan worden opgeladen met een USB-kabel of met zonne-energie. Soft Spot Solar maakt ook gebruik van sensor-technologie waardoor de lamp bij schemering en zonsopgang automatisch aan en uit gaat. Je kan deze ook natuurlijk ook handmatig in- en uitschakelen.

Geoxideerd metaal, met kunststof
Kleur:Gebronsd staal, wit
Diameter:14,5 cm Hoogte:25 cm
Lichtbron:Vaste LED
Gewicht:1,1 kg
Note: de lamp wordt geleverd met micro-USB-kabel. Oplaadtijd USB 1-4 uur, oplaadtijd zonne-energie 7-10 uur. Brandt ongeveer 15 uur bij volledig opladen.

Over de ontwerpster: 

De Deense industrieel ontwerper Maria Berntsen studeerde aan de kunstacademie in Kopenhagen en L'Ecole d'Architecture de Bordeaux. In 1992 opende ze haar eigen studio in Kopenhagen. Berntsen heeft samengewerkt met verschillende Deense en internationale bedrijven. Een goed ontwerp moet volgens Berntsen eenvoudig en ook functioneel zijn.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);