TOM DIXON ROCK L, SET VAN 5

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Creëer een sfeer volle ambiance met deze marmeren kandelaar van Tom Dixon.

Lees meer

€275,00 €240,00

INCLUSIEF BTW

TOM DIXON ROCK L, SET VAN 5

ROCK KAARSENHOUDER L, SET VAN 5 STUKS.

Een speelse set van vijf stapelbare en her configureer bare kandelaars die sculpturale interventies in huis creëren.

Het patroon en de textuur van elk stuk is volledig uniek, afhankelijk van het blok marmer waaruit het is gesneden, wat een individualistische kwaliteit in elk product creëert.

Heerlijk ontspannen bij kaarslicht is nu nog creatiever geworden met Tom Dixons Large Rock-kaarsenhouder. Elk stuk is uniek en mooi gevormd, deze set van vijf stapelbare kandelaars zal een nieuwe dimensie toevoegen aan uw donkere avonden. Met passie hand uitgesneden van groen marmer, geen twee zijn het zelfde qua visuele textuur. Elke kandelaar heeft plaats voor zowel theelichtjes als diner-kaarsen, je kunt ze op elkaar stapelen om een meesterwerk aan de eettafel te creëren of apart neerzetten voor een meer uitgespreide compositie en sfeer.

Afmetingen: 13 cm. b x 36 cm. h / groen marmer.

Set van 5 stuks.

Bio ontwerper Tom Dixon:

Tom Dixon werkte als creatief directeur voor Habitat voordat hij in 2002 zijn eigen ontwerpbureau oprichtte in samenwerking met David Begg, met de ambitie om het Britse design te vernieuwen. In 2004 nam de Zweedse investeringsmaatschappij Proventus een meerderheidsbelang in het jonge merk Tom Dixon en een groep werd gevormd met het klassieke Finse bedrijf Artek (nu eigendom van Vitra).


Beide bedrijven werden creatief geleid door Tom Dixon en onder het management van David Begg. Deze ervaring versterkte Tom Dixons liefde voor Scandinavisch design, wat altijd een belangrijk onderdeel van zijn inspiratie is geweest (neem zijn S-Chair bijvoorbeeld, een van zijn eerste ontwerpen gemaakt in 1987, sterk beïnvloed door Verner Pantons System 123).


Tegenwoordig biedt het merk Tom Dixon verlichting, meubels en accessoires voor zowel privé-woningen als openbare ruimtes.

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen