MUUTO REFLECT SIDEBOARD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Reflect Sideboard van Muuto ontworpen door Søren Rose Studio, is een meesterwerk van Scandinavisch design en vakmanschap.

Lees meer
€2.950,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO REFLECT SIDEBOARD

MUUTO REFLECT SIDEBOARD LARGE

Design van Søren Rose Studio.

De Reflect cabinet large van Muuto is qua vormgeving geïnspireerd op het natuurlijke licht van Scandinavië. De lades van de Reflect hebben allen een andere uitlopende dikte wat het geheel een bijzondere uitstraling geeft. De Reflect is afgewerkt met een heldere olielaag wat het eikenhout een mooie warme kleur geeft.

Het Reflect Sideboard is een opslageenheid met een aanzienlijke lengte die zowel in een woonkamer als in grotere kantoorruimtes werkt. Met een gebogen oppervlak in een stevig frame, is het Reflect Sideboard een moderne versie van de klassieke moderne Scandinavische stijl uit het midden van de eeuw.

Afmeting H 70 x W 180 x D 40 cm.

Materiaal: Eiken veneer en massief eiken poten.

Kleur opties: Naturel eiken of zwart gebeitst eiken.

Over Soren Rose Design Studio:

Søren Rose begon Søren Rose Studio in 2008. Als een belangrijk onderdeel van de Deense designscene, is hij een permanent jurylid van de jaarlijkse Deense Design Award. De ontwerpen van Søren Rose worden gekenmerkt door een sterke persoonlijkheid en aandacht voor detail en kwaliteit. Søren Rose heeft kantoren in Kopenhagen en New York.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen