DESIGN HOUSE STOCKHOLM PYTHAGORAS KANDELAAR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Deze kandelaar is gemaakt volgens het Pythagoras principe.

Lees meer
€65,00
INCLUSIEF BTW

DESIGN HOUSE STOCKHOLM PYTHAGORAS KANDELAAR

PYTHAGORAS KANDELAAR.

Het is een ontwerp is van het Zweedse design-team Broberg & Ridderstråle  

De PYTHAGORAS KAARSENHOUDER van Design House Stockholm, is een kandelaar die bestaat uit meerdere driehoeken die oneindig doorlopen. Deze drie hoeken zorgen voor interessante vormen en lijnenspel vanuit elke kant. De naam PYTHAGORAS is die van de bekende Griekse wiskundige geleerde en zijn theorie. Wanneer de drie kaarsen worden ontstoken verschijnt er een mooi geometrische compositie in de kamer om van te genieten net als het bijzondere Noorderlicht.

.

De kaarsenhouder formaat is 21 x 24 x 20 cm en komt in een mooie doos, dus eventueel ook leuk om cadeau te doen aan een bijzonder iemand. De kandelaar is er alleen in een zwarte kleur.

.

De PYTHAGORAS kaarsenhouder is een clean en tijdloos ontwerp van designers duo BROBERG & RIDDERSTRALE, zij zijn gevestigd in Stockholm en werken continu aan verschillende architectuur en product design opdrachten met als doel te communiceren met de gebruiker van hun werk, inspiratie halen zij uit de dagelijkse gang van het leven, het rationalisme en hun humor en het grote verschil tussen vroeger en nu.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen