MUUTO Ply Vloerkleed Geel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Het moderne en wollen Muuto Ply vloerkleed van Margrethe Odgaard heeft subtiele referenties naar oude weeftechnieken en komt in veel mooie varianten.

Lees meer
€219,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Ply Vloerkleed Geel

Muuto Ply vloerkleed Geel.

De platte geweven Muuto's Ply vloerkleden hebben een aantrekkelijk, levendig oppervlak door hun veelkleurige weefsel en is beschikbaar in veel kleurcombinaties en maten.

De kwastjes aan de uiteinden fungeren als prachtige details en activeren samen met het zigzag patroon het dessin van het vloerkleed - de indruk is zowel kalm als visueel stimulerend. De Muuto Ply collectie is een uniek ontwerp en moderne visie op traditionele weeftechnieken van ontwerpster Margrethe Odgaard waarbij tapijten niet alleen vloerkleden zijn, maar ook mooie kunstige objecten.

De vloerkleden zijn handgeweven van 100% Nieuw-Zeelandse wol en komen in een aantal mooie kleurcombinaties. Kies de grootste maat voor de woonkamer of voor het eetgedeelte, of kies voor het smalle vloerkleed voor een prachtige gangloper.


Materiaal:100% Nieuw-Zeelandse wol
Kleur: Geel
Lengtes:140 cm / 240 cm / 300 cm.
Breedtes:85 cm / 170 cm / 200 cm.
Onderhoudsinstructies:
Stofzuig de vloerkleden voor een regelmatige reiniging. Reinig vlekken direct met bruisend water. Voor een langere levensduur is het raadsaam om de kleden na 6 maanden om te draaien. 

♠ artikel is aanwezig in onze showroom.

♠ made to order.

Over de ontwerpster:

Margrethe Odgaard (1978) is een bekroonde Deense textielontwerper die streeft naar nieuwe toepassingen voor kleuren en patronen. Ze studeerde in 2005 af aan de Koninklijke Deense Academie voor Schone Kunsten, nadat ze eerst modeontwerp had gestudeerd en daarna textielontwerp had gestudeerd. Voordat Odgaard in 2013 haar eigen studio oprichtte, werkte ze voor The Fabric Workshop and Museum in Philadelphia en het Franse modemerk EPICE.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);