MENU PEPE WANDSPIEGEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Menu Pepe wandspiegel, is ontworpen door het in Milaan gevestigde bedrijf Studio Pepe, en is een elegante combinatie van functionaliteit met esthetiek.

Lees meer
€495,00
INCLUSIEF BTW

MENU PEPE WANDSPIEGEL

Pepe Wandspiegel.

Ontwerp van Studio Pepe.

De Pepe spiegel was voorheen alleen verkrijgbaar als tafel spiegel en is nu ook verkrijgbaar als muurspiegel. Dit maakt het perfect voor kleine ruimtes en ruimtes waar u niet wilt dat spullen los liggen. De ene kant van de spiegel biedt een normalen reflectie, terwijl de andere een vergroting van 300% vertoont; een perfecte spiegel dus voor zelfverzorging.

De kleurencombinaties van zwart, wit of bruin marmer met geborsteld messing is een mooi contrast, een die de textuur en het gewicht van de materialen benadrukt. Dit is een spiegel die, hoewel functioneel, een zekere verfijning aan de kamer toevoegt door zijn eenvoudige vorm en het prachtig vakmanschap.

Afmetingen: B x H x D 25 x 26 x 3 cm.

Over de ontwerpers:

Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto bij Studio Pepe. legt uit: “We houden van de Italiaanse esthetiek van eind jaren 50 en later - toen had de ontwikkelde en verfijnde groeiende middenklasse een stijl die zeer goed werd vertegenwoordigd door meesters zoals Caccia Dominioni, Gio Ponti en de Carli en in films van Michelangelo Antonioni zoals 'La notte'.

Een stijl die veel kostbare materialen gebruikte, zoals marmer, messing, kostbaar hout en patronen. ”Studio Pepe wil dat hun ontwerpen duurzaam genoeg zijn om lang mee te gaan. Zoals, echt laatste. Ze leggen uit: “We gebruiken echt geweldige materialen die in de loop der jaren schoonheid bereiken - niet het tegenovergestelde. Wij geloven dat zo'n mooi designproduct bijna voor altijd moet meegaan. Het is zoals Dostoevskij zei: ‘Schoonheid zal de wereld redden’.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen