MENU PEPE TAFELSPIEGEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Menu Pepe Mirror, is ontworpen door het in Milaan gevestigde bedrijf Studiopepe, en is een elegante combinatie van functionaliteit met esthetiek.

Lees meer
€475,00
INCLUSIEF BTW

MENU PEPE TAFELSPIEGEL

Pepe Tafelspiegel

Ontwerp van Studio Pepe.

De Pepe Marble Mirror is een prachtig object voor dagelijks gebruik. Met zijn strakke lijnen en iconische esthetiek, is de spiegel geïnspireerd op het Italiaanse design en de architectuur van de late jaren 50, zoals toentertijd vertegenwoordigd door ontwerpers als Caccia Dominioni en Gio Ponti.

Het Milanese designduo achter de spiegel, Studio pepe, is geobsedeerd door materialen, zoals marmer, dat jarenlang mee gaat en honderden jaren oud zijn. "Wij geloven dat een prachtig ontworpen product bijna voor altijd moet meegaan," aldus Studio Pepe.

De kleurencombinaties van zwart, wit of bruin marmer met geborsteld messing is een mooi contrast, een die de textuur en het gewicht van de materialen benadrukt. Dit is een spiegel die, hoewel functioneel, een zekere verfijning aan de kamer toevoegt door zijn eenvoudige vorm en het prachtig vakmanschap.

Afmetingen: B x H x D 25 x 26 x 3 cm.

Over Studio Pepe:

Arianna Lelli Mami en Chiara Di Pinto bij StudioPepe. legt uit: “We houden van de Italiaanse esthetiek van eind jaren 50 en later - toen had de ontwikkelde en verfijnde groeiende middenklasse een stijl die zeer goed werd vertegenwoordigd door meesters zoals Caccia Dominioni, Gio Ponti en de Carli en in films van Michelangelo Antonioni zoals 'La notte'.

Een stijl die veel kostbare materialen gebruikte, zoals marmer, messing, kostbaar hout en patronen. ”StudioePepe wil dat hun ontwerpen duurzaam genoeg zijn om lang mee te gaan. Zoals, echt laatste. Ze leggen uit: “We gebruiken echt geweldige materialen die in de loop der jaren schoonheid bereiken - niet het tegenovergestelde. Wij geloven dat zo'n mooi designproduct bijna voor altijd moet meegaan. Het is zoals Dostoevskij zei: ‘Schoonheid zal de wereld redden’.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen