HAY PC DOUBLE ARM BUREAU LAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De lamp heeft een zeer functioneel ontwerp met een kop van polycarbonaat, aluminium zwenk arm en een ABS-basis, met verborgen gasveren die ervoor zorgen dat de armen en de kap de posties behouden waar ze ook worden gedraaid.

Lees meer
€249,00
INCLUSIEF BTW

HAY PC DOUBLE ARM BUREAU LAMP

HAY PC.

Deze Hay PC bureau/tafel lamp LED  heeft een kap van polycarbonaat, ondersteund door armen en een basis van aluminium. De bureaulamp heeft een hoogte van 55 centimeter, een breedte van 15 centimeter en een diepte van 50 centimeter. Het snoer van de lamp is 200 centimeter lang.

Je kunt uit drie kleuren kiezen zwart, geel of groen.De Hay PC lamp is gebaseerd op multifunctionaliteit en veelzijdigheid in vorm. Iedere lamp is anders omdat deze in zijn eigen vorm te draaien is. Middels de draaibare onderdelen ontstaat een unieke lamp welke zich aanpast in vrijwel ieder interieur. De armaturen zijn voorzien van een ‘ integrated touch dimmer’.

Dit houdt in dat u zelf de controle heeft over de verschillende levels van helderheid. PC is vervaardigd uit aluminium en voorzien van een poedercoat. De voet is vervaardigd uit het materiaal ABS. In het aluminium zijn gasveren verborgen die ervoor zorgen dat het armatuur zo beweegbaar is en tegelijkertijd zijn houding aan neemt die u de lamp geeft.De lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart, groen en geel.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen