LOUIS POULSEN Panthella Portable Metal tafellamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De iconische Panthella tafellamp van Verner Panton uit 1971 oogt heden nog steeds modern

Lees meer

€270,00 €243,00

INCLUSIEF BTW

LOUIS POULSEN Panthella Portable Metal tafellamp

Louis Poulsen Panthella Portable Metal.

Design van Verner Panton 1971.

Het Deense merk Louis Poulsen komt nu met de draagbare metal uitvoering van deze iconische lamp. De nieuwe Panthella portable heeft een hoogte van 16 cm. en is flexibel te gebruiken omdat deze geen stroompunt nodig heeft bijvoorbeeld in uw huis , terras , patio of tuin.

Deze lamp is uitgerust met een USB-C kabel en heeft drie dim opties.

Deze draagbare lamp straalt een schitteringsvrij, zacht, comfortabel licht uit. Het metalen scherm richt het licht rechtstreeks naar beneden, en zorgt met het witte binnenscherm en de reflectie van de trompetvormige voet voor aangename verlichting.

Deze prachtige en tijdloze lamp komt ook in een tafel variant, een mini uitvoering en een vloerlamp uitvoering.  Deze designklassieker is heel veelzijdig voor allerlei doeleinden geschikt.

Afmetingen en gewicht:

Breedte x hoogte x lengte 160 x 230 x 160, mm 0,5 kgLichtbron: E14 fitting
Kleurtemperatuur: 2700K. Lumen 230.

Batterij: Li-Ion. Kabellengte: 1,5m. Stroom: Zwarte USB-kabel voor standaard USB-adapter. Lichtbediening: Schakelaar op voet. Batterijduur: 5 uur bij 100%.

De ontwerper:

Verner Panton (1926-1998) staat bekend als een inspirerende en kleurrijke persoonlijkheid. Een uniek persoon met een bijzonder gevoel voor kleur, vorm, lichtfunctie en ruimte. In de loop van zijn carrière introduceerde Panton een serie moderne lampen die heel anders waren dan alles wat zijn Scandinavische tijdgenoten maakten. Met zijn sterke geloof in de onbeperkte mogelijkheden van vormgeving kwam hij tot nieuwe theorieën over de functie en invloed van licht.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);