NORMANN COPENHAGEN TERRA SALONTAFEL SMALL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
Het kleurrijke terrazzo verdeelt zich in willekeurige volgorde in het cement, wat elk blad van de Terra tafel uniek maakt.

Lees meer
€335,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN TERRA SALONTAFEL SMALL

De Terra-tafels van Normann Copenhagen hebben delicate gedraaide metalen poten en een blad van massief terrazzo. Ontwerper Simon Legald werd verliefd op het levendige materiaal toen hij een kleine terrazzo fabriek bezocht die traditionele Italiaanse technieken gebruikt.

De kleurrijke steenslag nestelt zich in willekeurige volgorde in het cement, wat het tafelblad van elke Terra tafel uniek maakt. De poten, geïnspireerd op Zuid-Europese ambachten, zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en een powder coated afwerking in de kleur van het terrazzo.

Terra is een verzameling van kleine elegante tafels die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden: de lage, brede tafel is een geweldige salontafel en de hoge, smalle tafel een ideale bijzettafel of als plantenstandaard.


Lengte:40 cm Breedte: 40 cm Hoogte: 42 cm
Hoofd materiaal:Tafelblad: terrazzo
Basis materiaal:Gepoedercoat staal

Onderhoudsinstructies:
Reinig met een vochtige doek. Gebruik geen reinigingsmiddelen die ontvetten of zuren bevatten. Grondige reiniging en onderhoud met zachte zeep of met zeepvlokken.

De ontwerper Simon Legald,

Simon Legald (geboren in 1986) is een Deense ontwerper. Legald is in de zomer van 2012 afgestudeerd en heeft al verschillende eigen ontwerpen in productie. Gevraagd naar zijn eigen stijl en designesthetiek, beschrijft hij ze als "eerlijk met een Scandinavische eenvoud".

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen