NORMANN COPENHAGEN SWANN BLACK DECORATIE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De mooie zwarte zwaan van Everything Elevated Studio is een modern design object voor echte design liefhebbers, een decoratieve zwaan met een majestueuze rechte hoge nek gemaakt van massief eiken voor je interieur om heel veel plezier van te hebben.

Lees meer
€67,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN SWANN BLACK DECORATIE

Normann Copenhagen Swann Black.

De 'Swan', is een sculpturaal decoratief figuur gemaakt van mooi eikenhout. De eenvoudige vorm zorgt voor een majestueuze en ingetogen uitdrukking en voegt karakter en persoonlijkheid toe aan elk modern interieur.


Everything Elevated Studio ( het designteam) heeft een ontwerp gemaakt zonder onnodige details. Net als een pictogram komt Swan over in een uitgesproken, bijna nonchalante houding geïnspireerd op de zwaan. Swan heeft een rond, stevig lichaam en een lange rechte hals met opvallende randen. Met noch een vrouwelijke, noch een mannelijke uitdrukking, ziet Swan er vooraanstaand uit in de kamer. 

Plaats de zwaan op het nachtkastje als een vriendelijke vriend, of laat deze uw gasten verwelkomen in de hal, of op een dressoir in de woonkamer, de Swann Black creëert een sierlijke en gezellige sfeer. 

Materiaal: eiken - kleur zwart
Afmetingen: H 18 x L 11,5 x D 6,2 cm.

Over de ontwerpers:

De zwaan is een elegante en verfijnde vogel. De Scandinavische designstudio Everything Elevated heeft deze kwaliteiten prachtig vertaald in de houten zwaan die ze hebben gemaakt. Swan is een eenvoudige, maar sculpturale decoratieve figuur van massief eiken. Everything Elevated heeft een ontwerp gecreëerd zonder onnodige details en de eenvoudige vorm met een trotse rechtopstaande hals creëert zowel een majestueuze als een ingetogen uitdrukking.

Over de inspiratie achter Swan zegt Everything Elevated: "De natuur is altijd een inspiratiebron geweest voor mensen en natuurlijke elementen worden vaak gebruikt in het interieurontwerp. Vogels zijn bijzonder fascinerend omdat ze intelligent zijn en een zeer sterke emotionele band met mensen kunnen vormen De Swan Houten Figuur is een prachtige, droomachtige zwaan. Hij is raadselachtig. Hij onderscheidt zich. En hij is voortreffelijk om aan te raken! Een eenvoudige, elegante en terughoudende zwaan tegelijk ".

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen