NORMANN COPENHAGEN STUDIO BASKRUK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De luchtige Studio barkruk is een stevige kruk met een grafisch uiterlijk, een prachtig dun silhouette gecombineerd met een zitschaal in vorm geperst eiken fineer. Door het silhouette is de kruk makkelijk te verplaatsen en ook is deze stapelbaar en komt

Lees meer
€295,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN STUDIO BASKRUK

NORMANN COPENHAGEN STUDIO BARKRUK.

De Studio barkruk van Normann Copenhagen belichaamt echt de uitgeklede stijl van de ontwerper, Simon Legald. De kruk heeft een bijna industriële uitstraling met zijn slanke stalen frame en verfijnde zitting en rugleuning van eiken fineer.
 
De achterkant van de Studio barkruk is iets opgetild uit het stalen frame, wat het kale en eenvoudige ontwerp benadrukt en het een extra vleugje luchtigheid geeft. De Studio barkruk is stapelbaar, waardoor het een praktische keuze is voor zowel thuis als voor gebruik in een bar of restaurant. De Studio barkruk komt in 2 hoogtes en is door de slanke frame ook makkelijk verplaatsbaar.
 
De multi-functionele Studio collectie is een ontwerp van Simon Legald. Een design kruk voor gebruik thuis of in publieke ruimtes. De collectie omvat de Studio stoel met en zonder arm leuning en barkrukken in 2 verschillende hoogtes. Alle uitvoeringen van de Studio collectie zijn met een zwart powder coated stalen frame .
 
Materialen:
Kuip: Geverfd en gelakt eiken veneer, de basis; powder coated staal.
Afmetingen:
H: 80 x L: 47 x D: 47 x SH: 75 cm. 
 
Over de ontwerper:
 
Simon Legald studeerde in de zomer van 2012 af aan de Royal Danish Academy of Fine Arts. Zijn werk bestaat uit zowel kleinschalige als grootschalige producten. Simon's ontwerpen komen vaak tot stand in een dialoog tussen vakmanschap en industrie. Hij neemt ook graag de technieken op die nodig zijn voor de structuur van een product in het ontwerp door ze visueel te markeren.
 
"Eerlijkheid maakt een product begrijpelijk en beschrijft de functionaliteit van het product. Als je het product begrijpt, heeft het geen uitleg nodig. De essentie van mijn ontwerp is dat het wordt gekocht en gebruikt. Daarom moet het voldoen aan niet alleen de functionele aspecten, maar ook de psychologische en esthetische behoeften. Voor mij beschrijft eenvoud de ware identiteit van objecten en maakt ze betrouwbaar.
 
In mijn ontwerp probeer ik geen onnodige details toe te voegen. Ik werk met eenvoud door de noodzaak te benadrukken in plaats van ze te verbergen. Het geeft het product een eenvoudige en eerlijke uitdrukking. "
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen