NORMANN COPENHAGEN SLICE EETTAFEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De moderne en stevige Slice eettafel van Hans Hornemann is een geweldig ontwerp voor elke design liefhebber die van de natuurlijke hout look houdt met slechts een mat gelakte afwerking. In de Slice collectie zit ook een houten zitbankje.

Lees meer
€2.080,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN SLICE EETTAFEL

Normann Copenhagen Slice Tafel.

De eiken Slice eettafels zijn een modern en solide ontwerp van designer Hans Hornemann.

De Slice tafels zijn perfect voor uw woning en combineren makkelijk met elke woonstijl. De Slice-serie opent een schat aan mogelijkheden voor zowel  privéwoningen als kantoren, bars en restaurants.Het is tegelijkertijd een solide en eigentijdse meubelstuk.

Slice is geweldig voor de designliefhebber die van de natuurlijke, onbehandelde houtlook van ruw hout geniet. De hardheid en duurzaamheid van eikenhout maken het materiaal zeer geschikt.

Verkrijgbare afmetingen zijn:

H: 74 x L: 200 x D: 90 cm
H: 74 x L: 250 x D: 90 cm
H: 74 x L: 300 x D: 90 cm
H: 74 x L: 160 x D: 84 cm
Ø: 95 x H: 74 cm
Ø: 120 x H: 74 cm

Materiaal: Mat gelakt eiken
Tafelblad: eiken fineer of linoleum, tafelblad is 3 cm. dik.
Poten: massief eiken

Onderhoudt Slice Tafel:

Dagelijkse reiniging: Veeg de tafel af met een vochtige doek en zorg ervoor dat gemorste vloeistoffen onmiddellijk worden verwijderd zodat ze geen vlekken achterlaten. Om de duurzaamheid en het uiterlijk te behouden, raden we aan de tafelbladen die bestaan uit 3 planken ongeveer om de 3 maanden een zeep-behandeling te geven. Zorg ervoor dat u alleen organische en parfum vrije white wax gebruikt.

Over de ontwerper:

De jonge Deense ontwerper Hans Hornemann studeerde af als Master of Engineering in Industrial Design aan de Universiteit van Aalborg 2014. Hans Hornemann benadrukt de combinatie van esthetische eenvoud en hoge functionaliteit in een expressief en luchtig ontwerp. Hij is gefascineerd door de industriële en technische oplossingen in ontwerp, zowel qua materiaal als qua expressie. Natuurlijke materialen inspireren hem vaak, en hij probeert het ontwerp tot op het bot te strippen en de eerlijkheid weer te geven die in de materialen wordt gevonden.

"Naar mijn mening moet ontwerp een balans zijn tussen een esthetisch minimalisme en functionaliteit met een gebruikersvriendelijke ervaring. Als ontwerper streef ik ernaar trouw te zijn aan het gebruikte materiaal om de natuurlijke kwaliteiten en kenmerken ervan te verbeteren en naar voren te brengen. Ik waardeer schoon en minimalistische lijnen die een nieuwe draai geven aan het klassieke ontwerp. Bij het maken van een ontwerp vind ik het belangrijk om helemaal opnieuw te beginnen en een nieuwe bijdrage te leveren aan het idioom, de expressie of de functionaliteit van het product. "

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen