NORMANN COPENHAGEN HYG STOEL GESTOFFEERD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Hyg stoel is een prachtige eetkamerstoel met optimaal comfort en vriendelijke en vloeiende lijnen, onderdeel van de Hyg collectie ontworpen door Simon Legald.

Lees meer
€525,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN HYG STOEL GESTOFFEERD

HYG EETKAMER STOEL FRONT EN VOLLEDIG BEKLEED.

Ontwerp van Simon Legald.

Geen enkel ander woord in de Deense taal is zo internationaal als het woord "hygge". Een woord dat zo moeilijk te definiëren is, en toch zo eenvoudig in de praktijk. Bij Hygge draait alles om een goed gevoel - veiligheid, warmte en comfort en juist deze eigenschappen vormen de basis voor de Hyg Lounge-serie van de Deense Simon Legald.

Met de Hyg chair heeft Simon Legald een exclusief assortiment ontworpen, waarin zachte lijnen en omcirkelende contouren een gezellige en aangename ruimte creëren. Hyg is gemaakt voor hygge. De serie, die bestaat uit een bank, fauteuils en voetenbank, is  een warme en oprechte vorm.

Bij het concept van hygge draait alles om een goed gevoel - veiligheid, warmte en comfort, en het zijn precies deze eigenschappen die de sjabloon vormen voor de Hyg-collectie. Met deze nieuwe modellen verbreedt het assortiment zich en ontstaan er nieuwe mogelijkheden om een samenhangende omgevingen te creëren wat een verbinding maakt tussen de het eet en lounge gedeelte.

Afmetingen: H: 84 x L: 54 x D: 55,5 x Zithoogte: 46 cm.

♠-Artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen