NORMANN COPENHAGEN DING SALONTAFEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De elegante en luchtige salontafel Ding is geïnspireerd op houten puzzels van vroeger, zo heeft de tafel een decoratieve houten basis en een ruime glazen tafelblad. Tijdloos ontwerp voor uw woonkamer of gebruik in een publieke setting.

Lees meer
€430,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN DING SALONTAFEL

Normann Copenhagen Ding Salontafel 40.

Ontwerp van Rudolph Schelling Webermann.

De Normann Copenhagen Ding-tafel is geïnspireerd op de oude driedimensionale houten puzzels. De tafel bestaat simpelweg uit drie poten van eikenhout die zonder schroeven en gereedschap kan worden gemonteerd.

Samen vormen ze een sculpturale middenpunt die de basis vormt voor een het glazen tafelblad. De poten zijn afgerond met afgeschuinde randen, waardoor de tafel stevig op de vloer staat en de ronde glasplaat stevig op het onderstel ligt.

De Normann Copenhagen Ding-tafel is verkrijgbaar met een tafelblad van helder of gerookt glas en met een keuze uit drie verschillende soorten poten, is er voldoende gelegenheid om precies de stijl te vinden die bij uw woonstijl past. Zo kun je bijvoorbeeld een helder glazen tafelblad combineren met poten in naturel voor een strakke en Scandinavische uitstraling, of de intensiteit instellen met een gerookt tafelblad in stoere koraal kleurige of opvallende zwarte poten.

Deze bijzettafel is af te nemen met een vochtig doekje.

De afmeting: 75 x 40 cm. (d x h)
Materiaal: glas 12 mm. & voet eikenhout
Gewicht: 17 kg.
Garantie is 2 jaar.

Over de ontwerpers:

Rudolph Schelling Webermann bestaat uit Carsten Schelling, Ralf Webermann en Sven Rudolf die elkaar ontmoetten tijdens hun studie aan de FH Hannover University of Applied Sciences and Arts. Na voor verschillende studio's te hebben gewerkt, besloten de drie ontwerpers hun eigen ontwerpstudio te starten. Rudolph Schelling Webermann is gespecialiseerd in het ontwerpen van consumentenproducten.

"We worden gedreven door het romantische idee dat een ontwerper een uitvinder is van producten die een betere wereld kunnen creëren. We houden ervan om materialen, producten en het gedrag van mensen uit te dagen. De weg naar onze ontwerpen ligt in de zoektocht naar een nieuwe, betere , ander, ten onrechte vergeten of humoristisch idee. "

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen