NORMANN COPENHAGEN AMP LAMP TABLE WHITE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Normann Copenhagen Amp Lamp, design tafellamp wit met een bijzonder goede prijs kwaliteit verhouding(marmer met glas).

Lees meer
€200,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN AMP LAMP TABLE WHITE

Amp Table Lamp Normann Copenhagen.

De AMP tafellamp is een ontwerp van designer Simon Legald voor Normann Copenhagen.Deze tafellamp maakt deel uit van de de amp- collectie. ( hang en tafel lampen)De AMP lampen zijn gemaakt van glas en marmer.Hierdoor heeft deze serie lampen (Amp) een hoogwaardige kwaliteit.


Het idee achter het ontwerp is een traditionelen buizenversterker deze hebben een serie buizen die opgloeien als deze aan staat. De eenvoudige ovale vorm hiervan is terug te vinden in de Amp lampen serie.Deze Normann Copenhagen Amp tafellamp is een ook stoere lamp met een industriële touch. De combinatie van glas en marmer werkt perfect samen in deze serie lampen. Voor elke lamp binnen de AMP-collectie zijn de verhoudingen en afmetingen zorgvuldig gekozen én ontworpen om precies de juiste balans te vinden tussen hard en zacht en transparant en ondoorzichtig.Afmeting: Ø: 14 x H: 26.5 cm D:14 cm.Materiaal: Glas en marmer Onderhoud: Reinigen met een vochtige doek

De AMP Lamp is exclusief gloeilamp, een 2 meter lang zwart textielkoord met een aan- en uitschakelaar.
Tip: aangezien de gloeilamp een belangrijk deel van het ontwerp is raden wij u aan om er een reserve bij te bestelen zo dat u zonder onderbreking kunt genieten van deze speciale lamp.

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen