NORMANN COPENHAGEN ACE FAUTEUIL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De Normann Copenhagen Ace Fauteuil met hoge rugleuning, voor optimaal comfort en een minimalistisch no nonsens uiterlijk .

Lees meer
€935,00
INCLUSIEF BTW

NORMANN COPENHAGEN ACE FAUTEUIL

Ace Lounge Stoel.

Een ontwerp van Hans Hornemann voor Normann Copenhagen.

De Ace serie is geen meubelcollectie, maar eerder een nieuwe en baanbrekende manier om high-end design te ervaren. Geïnspireerd door zijn eigen leven in Kopenhagen, bedacht de jonge ontwerper Hans Hornemann een nieuw meubelconcept waarin hoogwaardig en luxueus design hand in hand gaat met het functionele en handige 'flat-pack'-systeem.


De Ace-collectie is een technische prestatie op zich! Aas kan eenvoudig worden gemonteerd en gedemonteerd, waardoor het gemakkelijk te vervoeren en aan te passen is aan nieuwe ruimtes. Dit doet echter geen afbreuk aan de hoge kwaliteit. De Ace-serie is ontworpen en geproduceerd tot in de kleinste details.

Ace combineert intelligente techniek met een elegante uitstraling. De is Ace gemaakt van gegoten multiplex, bedekt met gegoten schuim in zowel de zitting als de rug voor het hoogste comfort en maximale flexibiliteit. Op het oppervlak is Ace gebogen en zacht van vorm met een uitnodigende bekleding die het ontspannen uiterlijk van de stoel benadrukt.

Ace lounge stoel afmetingen: 
Afmetingen: L 56 cm. D 70 cm. H 80 cm. Zithoogte: 41 cm. 11,6 kg.

Stof opties: See all colors from Camira SynergyCamira Main Line FlaxSørensen Ultra LeatherJAB City Velvet vol 2 and JAB Cord Uno.

De achterkant is gemaakt van gegoten PU-schuim op een basis van gevormd fineer voor flexibiliteit en het hoogst mogelijke zitcomfort. De zitting is gemaakt van gegoten PU-schuim met een stalen versteviging. De poten zijn van conisch staal waardoor de stoel er eleganter uitziet. Aan de bovenkant is er een gelaste flens om de stabiliteit te verbeteren. Poten zijn eenvoudig te monteren. Montagehandleiding inbegrepen. Bekleding van textiel of leer.

Over de ontwerper:

De jonge Deense ontwerper Hans Hornemann studeerde af als Master of Engineering in Industrial Design aan de Universiteit van Aalborg 2014. Hans Hornemann benadrukt de combinatie van esthetische eenvoud en hoge functionaliteit in expressief en luchtig ontwerp. Hij is gefascineerd door de industriële en technische oplossingen in ontwerp, zowel qua materiaal als qua expressie. Natuurlijke materialen inspireren hem vaak, en hij probeert het ontwerp tot op het bot te strippen en de eerlijkheid weer te geven die in de materialen wordt gevonden.

"Naar mijn mening moet ontwerp een balans zijn tussen een esthetisch minimalisme en functionaliteit met een gebruikersvriendelijke ervaring. Als ontwerper streef ik ernaar trouw te zijn aan het gebruikte materiaal om de natuurlijke kwaliteiten en kenmerken ervan te verbeteren en naar voren te brengen. Ik waardeer schoon en minimalistische lijnen die een nieuwe draai geven aan het klassieke ontwerp. Bij het maken van een ontwerp vind ik het belangrijk om helemaal opnieuw te beginnen en een nieuwe bijdrage te leveren aan het idioom, de expressie of de functionaliteit van het product. "

♠ artikel wordt full service bij u thuis bezorgt.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen