NORDIC TALES POET DESK BUREAU

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De karakteristieke Poet Desk van Nordic Tales, is een ode aan het klassiek Scandinavisch handgemaakt meubilair waarin kwaliteit, mooie materialen en details hoog in het vaandel staat. Dit prachtige eiken ontwerp staat solide in elkaar door houten pinnen e

Lees meer
€1.395,00
INCLUSIEF BTW

NORDIC TALES POET DESK BUREAU

NORDIC TALES POET BUREAU.

De Nordic Tales Poet is een prachtig en functioneel ontwerp van mooi karakteristiek eikenhout.

Dat gezegd hebbende, dit bureau heeft wel jaren van tijd en energie gekost om te ontwerpen. Daarnaast is de school of architecture in Copenhagen nauw betrokken geweest met dit unieke project.

Dit bureau heeft een klassiek Scandinavisch ontwerp waarin kwaliteit altijd voorop heeft gestaan.

Het Poet bureau van Nordic Tales is meer dan alleen een werkplaats. Het is een hulpmiddel dat gelijk is aan uw computer en uw koffiemok. Het Poet bureau heeft, behalve de primaire desktop, twee ingebouwde planken en een lade waar u uw aantekeningen en pennen in kunt opbergen. Zo ziet uw bureau er altijd netjes en schoon uit.

De ranke poten staan voor stabiliteit licht naar buiten toe en zitten heel slim en doordacht met het bovenblad aan elkaar vast met hulp van houten pinnen, en dat maakt dat het gebruik van extra materialen en componenten overbodig is.

!Het bureau zit doormiddel van een slimme constructie in elkaar verbonden (houten pinnen). Hierdoor was het niet nodig om verbindingsmaterialen te gebruiken, zoals schroeven of lijm.

Deze bijzondere schrijftafel komt uit Kopenhagen, Denemarken.

Materiaal: geolied eikenhout. 

Afmetingen:
L 135 centimeter 
B 55 centimeter 
H 72 centimeter 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

♠-Flat-packed

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);