HAY NEW ORDER KASTEN SYSTEEM DRESSOIR 150cm

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Dit kastensysteem is de ideale oplossing voor zowel huis als kantoor omgevingen!

Lees meer
€1.845,00
INCLUSIEF BTW

HAY NEW ORDER KASTEN SYSTEEM DRESSOIR 150cm

New Order Systeem.

Dressoir 150cm.

Nieuwe schoenen, goede boeken of een ander mooi pronkstuk? Berg het veilig op in dit dressoir. Op de bovenste plank met openstaande rand  kunt u evt u bijzondere accessoires tonen. 

Met dit kastensysteem van Hay kunt u eindeloos combineren en toevoegen ( evt in een later stadium), het New Order systeem is een ontwerp van Stefan Diez.

Zo is er de mogelijkheid voor een dressoir, boekenkast, high-board of hangend aan de muur ook een bureau behoort tot de mogelijkheden kortom legio toepassingen.  U kunt ook al die hieboven beschrijven mogelijkheden in 1 systeem integreren. 

Het powder coated aluminium is verkrijgbaar in de kleuren legergroen, lichtgrijs, geel, rood, charcoal,en zwart. Daarnaast kunt u door middel van de houten deuren of bakken spullen uit het zicht opbergen. Leverbaar in eiken- of essenhout. Ook kunt u de New Order kast uitbreiden met achterwanden, zijpanelen en een openstaande rand. Uit te breiden tot 2 meter breed en bepaal zelf de hoogte van de kast door de elementen te stapelen. 

Materiaal:Aluminium
Afmetingen:Breedte 100 cm, Diepte 34 cm, Hoogte 150 cm.

Het New Order systeem wordt flatpack geleverd , deze is met de onderstaande gebruiksaanwijzing gemakkelijk in een te zetten.

Gebruiksaanwijzing

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

 

Zie hier de video

Zie hier de New-Order mogelijkheden.

Cofigurator New Order App Store

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
})(document);