HAY NEW ORDER SIDEBOARD / 200 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6/8 weken
De Hay new order opbergmeubel met dubbele plank, een tray bovenkant om al je persoonlijke spullen in op te bergen, een modulaire kast systeem die in veel formaten geleverd kan worden.

Lees meer
€1.875,00
INCLUSIEF BTW

HAY NEW ORDER SIDEBOARD / 200 CM.

NEW ORDER SIDEBOARD / 200 CM.

Ontwerp van Stefan Diez.

Indien u op zoek bent naar extra kastruimte voor uw woonkamer of werkkamer, maar dan wel geheel volgens uw specificaties, dan biedt de modulaire opbouw van de New Order-lijn van het Deense HAY u uitgebreide mogelijkheden.

Deze New Order - Kast/dressoir 200 x 79,5 cm. bijvoorbeeld is een strak vormgegeven kast in twee verdiepingen met een diepte van 34 cm. Hij bestaat uit een powder coated aluminium frame waar de planken naadloos invallen, waardoor het extra stevigheid en een grote draagkracht krijgt.

De meegeleverde deurtjes van eikenhout kunt u naar believen erin monteren of gedeeltelijk weglaten, waardoor u in uw New Order - Kast/dressoir 200 x 79,5 cm afgesloten en open ruimtes krijgt.

Het New Order systeem wordt flatpack geleverd , deze is met de onderstaande gebruiksaanwijzing gemakkelijk in een te zetten.

Gebruiksaanwijzing

Stel deze gemakkelijk samen met de New-Order configurator.  

♠-Artikel is aanwezig in onze showroom

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);