HAY New Order 401 workstation

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Dit moderne en flexibele kasten systeem van designer Stefan Diez is minimalistisch en functioneel en de ideale opberg oplossing voor thuis, kantoor, thuiskantoor en eigenlijk in elke kamer.

Lees meer
€2.760,00
INCLUSIEF BTW

HAY New Order 401 workstation

HAY NEW ORDER WORKSTATION BUREAU COMBINATIE 401.

De Hay New Order (N.O) bureau cq opbergkast is een minimalistisch en industrieel ontwerp van Duitse designer Stefan Diez. Deze combinatie is onderdeel van de New Order collectie met kasten, dressoir kasten, tafels en bureaus.

Deze New Order werkplek van HAY is ontwikkeld voor en aangepast op de wensen voor huidige, flexibele werkomgevingen. Designer Stefan Diez heeft de functionaliteit en kwaliteit van het meubelsysteem verhoogd door het assortiment aanpasbare onderdelen en accessoires nog verder uit te breiden.

Het innovatieve en modulaire systeem omvat een reeks tafels, deuren, lades en panelen die gemakkelijk aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Ook aan het wegwerken van kabels, schermen en verlichting is gedacht. De New Order werkplek biedt oneindig veel mogelijkheden en combinaties om jouw uw werkplek samen te stellen.

Dit Modulair systeem is in meerdere uitvoeringen mogelijk. Kom langs in onze showroom voor meer kleuren, maten en materialen of vraag vrijblijvend een offerte aan via [email protected]

Afmetingen: W 100 cm. x D 134 cm. x H 179,9 cm. 

Item lijst:

1 x NO Legs H74 Army Set of 2 w. 2 flat knots

1 x NO Table Connector Front 20 cm Set of 2

1 x NO Shelf Top 100 cm

3 x NO Shelf Middle 100 cm

1 x NO Shelf Bottom 100 cm

3 x NO Single Profile Set of 4

2 x NO Steel side panel double height 34 cm for adjustable shelf, powder coated steel

1 x NO Steel table back panel double height 100 cm, powder coated steel

1 x NO Single Profile for double height Set of 4

2 x NO Steel shelf 100 cm incl. pin 4 pcs. for adjustable side panels, powder coated steel

1 x NO Steel sliding door double height 100 cm incl. handle, powder coated steel

1 x NO Frame L100 x W100 F2

1 x NO Tabletop 100x100 L994 x W994 B

Kleur opties: Licht grijs, Charcoal en Army groen. Materiaal: poeder gelakt staal - aluminium. Voorbeelden van dit prachtige en configureerbaar Hay New Order kast systeem staan te bezichtigen in onze showroom.

Verhaal product:

Mensen zijn nooit hetzelfde en hebben verschillende eisen, dus waarom zouden dan een vast kasten systemen zijn? Deze wandkast uit de New Order collectie van Hay is flexibel, modulair en individueel samen te stellen.

Met dit kastensysteem van Hay kunt u eindeloos combineren en toevoegen ( evt in een later stadium), het New Order systeem is een ontwerp van Stefan Diez.

Zo is er de mogelijkheid voor een dressoir, boekenkast, high-board of hangend aan de muur ook een bureau behoort tot de mogelijkheden kortom legio toepassingen.  U kunt ook al die hierboven beschrijven mogelijkheden in 1 systeem integreren. 

Het grafische silhouet van de kast zorgt ervoor dat de meubels zich overal thuis voelen en makkelijk laten combineren met andere stylen. Verschillende elementen, materialen en oppervlakken kunnen worden gebruikt om de verschillende inrichtingsstijlen en architectonische omgevingen vrijelijk aan te vullen, terwijl de aluminium basisstructuur een compromisloze stabiliteit biedt.

Open systemen zijn net zo goed mogelijk als gesloten systemen, die vrij in hoogte, breedte of toebehoren kunnen worden versteld. Dankzij de doordachte constructie is de montage en demontage snel en eenvoudig en kan het new order systeem, indien nodig, op een geheel nieuwe manier opnieuw worden opgebouwd. Dit is niet alleen praktisch bij het verhuizen, maar ook bij het herontwerpen van het appartement.

(!) Het New Order systeem wordt flatpack geleverd , deze is met de onderstaande gebruiksaanwijzing gemakkelijk in een te zetten.

Gebruiksaanwijzing

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

♠-made to order product

Zie hier de video

Zie hier de New-Order mogelijkheden.

Cofigurator New Order App Store

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);