HAY New Order 201-3 kast met stalen deuren

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
Dit moderne en flexibele kasten systeem van designer Stefan Diez is minimalistisch en functioneel en de ideale opberg oplossing voor thuis, kantoor, thuiskantoor en eigenlijk elke kamer.

Lees meer
€1.085,00
INCLUSIEF BTW

HAY New Order 201-3 kast met stalen deuren

Hay New Order TV kast.

Wandkast ontwerp van Duitse designer Stefan Diez.

De New Order TV kast / combo 201-3 laags inclusief 1 DH stalen deur - en inclusief een wand safety bevestiging plank. W 100 x D 34 x H 109 cm. Kleuropties: Licht grijs, Charcoal en Army groen. Materiaal: poeder gelakt staal - aluminium. Voorbeelden van dit prachtige en configureerbaar Hay New Order kast systeem staan te bezichtigen in onze showroom.

Mensen zijn nooit hetzelfde en hebben verschillende eisen, dus waarom zouden dan een vast kasten systemen zijn? Deze wandkast uit de New Order collectie van Hay is flexibel, modulair en individueel samen te stellen.

Met dit kastensysteem van Hay kunt u eindeloos combineren en toevoegen ( evt in een later stadium), het New Order systeem is een ontwerp van Stefan Diez.

Zo is er de mogelijkheid voor een dressoir, boekenkast, high-board of hangend aan de muur ook een bureau behoort tot de mogelijkheden kortom legio toepassingen.  U kunt ook al die hierboven beschrijven mogelijkheden in 1 systeem integreren. 

Het grafische silhouet van de kast zorgt ervoor dat de meubels zich overal thuis voelen en makkelijk laten combineren met andere stylen. Verschillende elementen, materialen en oppervlakken kunnen worden gebruikt om de verschillende inrichtingsstijlen en architectonische omgevingen vrijelijk aan te vullen, terwijl de aluminium basisstructuur een compromisloze stabiliteit biedt.

Open systemen zijn net zo goed mogelijk als gesloten systemen, die vrij in hoogte, breedte of toebehoren kunnen worden versteld. Dankzij de doordachte constructie is de montage en demontage snel en eenvoudig en kan het new order systeem, indien nodig, op een geheel nieuwe manier opnieuw worden opgebouwd. Dit is niet alleen praktisch bij het verhuizen, maar ook bij het herontwerpen van het appartement.

Materiaal:Aluminium
Afmetingen:Breedte 100 cm, Diepte 34 cm, Hoogte 150 cm.Hoogte: 50 cm, Diepte: 34 cm, Lengte: 200 cm

Het New Order systeem wordt flatpack geleverd , deze is met de onderstaande gebruiksaanwijzing gemakkelijk in een te zetten.

Gebruiksaanwijzing

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

♠-made to order product

Zie hier de video

Zie hier de New-Order mogelijkheden.

Cofigurator New Order App Store

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);