MUUTO Nerd Stoel / Gelakt op waterbasis

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
De Muuto Nerd stoel, een eigenzinnige stoel van David Geckeler gemaakt van eiken en essenhout die comfortabel zit en prachtig eruitziet.

Lees meer
€395,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Nerd Stoel / Gelakt op waterbasis

MUUTO NERD CHAIR.

Design van David Geckeler.

David Geckler is een veelbelovende ontwerper uit Denemarken.

"Nerd": betekent in het Deens gek - , dit beschrijft de persoonlijkheid en het ontwerp van deze stoel die ontworpen is voor Muuto. 

De combinatie van eenvoud, vakmanschap en een sterke persoonlijkheid zijn de elementen waarop de Nerd Stoel is gebaseerd.

Met zijn organische vorm, een eenwording tussen zitting en rugleuning is de Nerd Stoel een prachtige stoel met een unieke identiteit. Ook bijzonder aan de Nerd Chair is dat de de stoel zodanig geconstrueerd is dat er géén schroeven of andere hardware voor nodig zijn.

Gemaakt van natuurlijk eiken of gelakt essenhout op water basis.

Een stoel met een een organische vormgeving wat terug komt in zowel het zit gedeelte als de rugleuning.

Afmetingen Nerd stoel: H 80 cm. W 45 cm. D 50 cm. Zit hoogte: 46 cm.

Kleuren beschikbaar: eiken, grijs, zwart, wit, tan rose, yellow sand, green en midnight blue.

Over de ontwerper:

David Geckeler (1984) is een Duitse industrieel ontwerper, gevestigd in Berlijn. In 2012 studeerde hij af aan de gerenommeerde Universität der Künste Berlin. Hij begon zijn ontwerpstudies aan de University of Applied Science Potsdam en studeerde ook aan de Royal Danish Academy of Fine Arts in Kopenhagen.

Na het voltooien van zijn studie heeft David Geckeler aan verschillende projecten voor internationale klanten gewerkt. Nerd stoel voor Deens Muuto is een van zijn eerste ontwerpen die in productie werdt genomen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen