ANDERSSEN&VOLL PLATA DIENBLAD - PLATEAU

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
U kunt het unieke en decoratieve Plata dienblad gebruiken voor het serveren van kleine hapjes of gebruik als display van kleine, betekenisvolle items.

Lees meer
€230,00
INCLUSIEF BTW

ANDERSSEN&VOLL PLATA DIENBLAD - PLATEAU

Platå van het Noorse Nedre Foss is een karaktervol massief houten dienblad ontworpen door Anderssen & Voll. Inspiratie voor Platå werd gevonden in houten mallen die traditioneel werden gebruikt voor het maken van hoeden, schoenen en handschoenen -De Platå lijkt op een hand die iets van bijzonder belang vasthoudt en presenteert. Je kunt het gebruiken voor het serveren van kleine hapjes of het weergeven van kleine, betekenisvolle objecten. Vanwege de unieke vorm en korrelpatronen, is de Platå op zichzelf ook al fascinerend decoratief item.

Materiaal: Essenhout
Kleur: Naturel
Lengte: 22 cm. Breedte: 8 cm. Hoogte: 12,5 cm.
Gewicht: 0,7 kg


Over de ontwerpers:

Na tien jaar samenwerking bij het in Noorwegen gevestigde ontwerpbureau Norway Says, hebben oprichters Torbjørn Anderssen (geboren 1976) en Espen Voll (geboren 1965) een nieuw bedrijf opgericht. Anderssen & Voll werd gelanceerd in het najaar van 2009 en zijn snel begonnen met het creëren van moderne, strakke ontwerpen o.a voor Muuto, Asplund e.d waarvoor ze inmiddels zeer bekend zijn geworden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen