MUUTO WOOD LAMP

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De Wood Lamp is een opvallende "conceptuele " tafellamp, gemaakt van mooi blank grenen hout. Een flexibel en functioneel ontwerp die overal verstelbaar is en staat perfect op uw bureau of nachtkastje.

Lees meer
€149,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO WOOD LAMP

Muuto Wood Lamp.

Mattias Ståhlbom en Gabriella Gustafson oftewel TAF Architects hebben  de Wood Lamp ontworpen voor het Deense design label Muuto (Muuto, Fins woord: nieuwe kijk op Scandinavisch modern design)

Deze simpele, conceptuele vormgegeven tafellamp is een decoratieve tegenhanger van de vaak moderne en high-tech tafel en bureaulampen die je tegenwoordig veel ziet.


De wood lamp heeft duidelijke hoekige lijnen  en de nadruk is gelegd op de verbindingen door bouten en vlinderschroeven waarmee je deze bijna overal kunt verstellen.De Wood tafellamp van Muuto heeft een verstelbare hoogte, bij een hoogte van 50 centimeter is de lamp 50 centimeter breed. De tafellamp is gemaakt van licht en karaktervol grenenhout, met een rubberen snoer. 

Deze tafellamp heeft een E14-fitting en wordt zonder lichtbron geleverd. De Muuto Wood lamp is ingetogen van voorkomen en staat prachtig op uw bureau, in de vensterbank, of op uw nachtkastje.
 
Product informatie: H 50 cm. W 50 cm. Grenenhout met een wit rubber snoer en schakelaar. Max. 7W LED.

Over de ontwerpers:

TAF Studio is een in Stockholm gevestigde ontwerp- en architectuurstudio die internationale krantenkoppen haalt in product- en interieurontwerp.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen