MUUTO STRAND HANGLAMP OPEN

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Muuto Strand hanglamp is een modern ontwerp van cocon materiaal met een zachte, speelse vorm. Een unieke variant op de klassieke hanglamp maar toch elegant en harmonieus in de ruimte.

Lees meer
€595,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO STRAND HANGLAMP OPEN

MUUTO STRAND HANGLAMP OPEN.

Ontwerp van Benjamin Hubert

De Unieke Muuto Strand hanglamp is ontworpen met zachte, speelse vormen voor een moderne uitstraling.

Het ontwerp biedt zowel harmonieus diffuus licht als direct licht, het laatste door de opening aan zowel de boven en onderkant. Het ontwerp is gemaakt van een gespoten cocon materiaal dat bestaat uit kleine strengen (in het engels: strand) wat zorgt voor een fascinerende en complexe, indringende structuur die, in combinatie met zijn moderne vorm. De Strand-hanglamp heeft hierdoor een bijna wolkachtig uiterlijk.

Met zijn cocon materiaal dat licht filtert voor een warme, comfortabele gloed, zweeft de Strand-hanglamp licht in de ruimte, geeft een warm uiterlijk, harmonie en luxe aan elke kamer in uw interieur.

Note!: De Strand variant van 60 cm. wordt geleverd met een draad ophangsysteem van drie verticale draden.

Over de ontwerper:

Benjamin Hubert is een bekroonde Britse ontwerp ondernemer en oprichter van creatief bureau LAYER. LAYER is gericht op ervaringsgericht ontwerp voor zowel de fysieke als digitale wereld. Onder leiding van Benjamin en een groeiend creatief team werkt LAYER samen met vooruitstrevende merken - waaronder Nike, Google, Bang en Olufsen, Samsung en Braun - om producten te creëren die ons helpen bepalen hoe we in de toekomst leven, werken en communiceren, van AI tot slimme wearables en meubelsystemen, tot de volgende generatie media-apparaten en mobiele communicatie tools.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen