MUUTO Strand closed hanglamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Muuto Strand hanglamp is een modern ontwerp van cocon materiaal met een zacht en speels uiterlijk van designer Benjamin Hubert.

Lees meer
€835,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Strand closed hanglamp

MUUTO STRAND HANGLAMP CLOSED.

Ontwerp van Benjamin Hubert

De unieke Muuto Strand hanglamp is ontworpen met zachte, speelse vormen voor een moderne uitstraling.

Het ontwerp biedt mooi harmonieus diffuus licht en direct licht, het laatste door de opening aan de bovenkant. Het ontwerp is gemaakt van een gespoten cocon materiaal dat strak over een metalen frame word gespannen. Het cocon materiaal bestaat uit kleine strengen (in het engels: strand) wat zorgt voor een complexe, indringende structuur die, in combinatie met zijn moderne vorm, de Strand-hanglamp een bijna wolkachtig uiterlijk geeft, de hanglamp zweeft door de kamer.

Met zijn cocon materiaal dat licht filtert voor een warme, comfortabele gloed, zweeft de Strand-hanglamp licht in de ruimte, voor comfort, harmonie en een verfijnde gevoeligheid voor elke kamer in uw huis.

Note!: De Strand Closed hanglampen met de afmetingen Ø60 cm. en Ø80 cm. worden geleverd met een draad ophangsysteem van drie verticalen draden.

Over de ontwerper:

De Britse designer Benjamin Hubert ontwierp voor het Deense Muuto de Strand hanglamp. De lamp is ontworpen met speelse vormen voor een moderne uitstraling. Het ontwerp biedt zowel diffuus licht als direct licht. Dit laatste wordt mogelijk gemaakt door de opening aan de boven- en onderkant. Benjamin Hubert is een Britse ontwerper en oprichter van creatief bureau LAYER.

Het bureau is gericht op ervaringsgericht ontwerp voor zowel de fysieke als digitale wereld. Onder leiding van Benjamin en een groeiend creatief team werkt LAYER inmiddels veel samen met bekende merken. 

Meer:

Benjamin Hubert is een bekroonde Britse ontwerp ondernemer en oprichter van creatief bureau LAYER. LAYER is gericht op ervaringsgericht ontwerp voor zowel de fysieke als digitale wereld. Onder leiding van Benjamin en een groeiend creatief team werkt LAYER samen met vooruitstrevende merken - waaronder Nike, Google, Bang en Olufsen, Samsung en Braun - om producten te creëren die ons helpen bepalen hoe we in de toekomst leven, werken en communiceren, van AI tot slimme wearables en meubelsystemen, tot de volgende generatie media-apparaten en mobiele communicatie tools.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);