MUUTO STACKED 2.0 PODIUM 131 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Combineer deze Stacked podium met de Stacked 2.0 modules en creëer jouw eigen stijlvolle opberg oplossing voor bijvoorbeeld in de keuken, hal, woonkamer, slaapkamer of kantoor. Door de modules op een podium te zetten ontwerp je een unieke opbergkast gehee

Lees meer
€255,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO STACKED 2.0 PODIUM 131 CM.

Muuto’s Stacked 2.0 podium fungeert als basis voor de Stacked shelf modules. Zoals de naam al doet vermoeden, moeten de modules op elkaar worden gestapeld en op hun plaats worden vastgezet met de gestapelde clips.

Het Podium tilt de modules omhoog vanaf vloerniveau en verbindt ze als een visueel aangename entiteit.

Julien De Smedt Architecten streefde naar het creëren van een modular systeem dat tegelijkertijd specifiek en generiek is: de rekken zijn gedimensioneerd op basis van de meest generieke metingen van dingen die moeten worden opgeslagen, maar het uiteindelijke resultaat is volledig aan jou. 

Stacked 2.0 is een verbeterde versie van Muuto's populaire Stacked collectie en wordt in Europa geproduceerd. In de Stacked 2.0-units is het essenfineer vervangen door eiken en de grijze kleur komt in een warmere toon dan voorheen. Andere kleuren kunnen licht afwijken van de vorige collectie.

Breedte: 131 cm Diepte:35 cm Hoogte:20 cm.
Materiaal:MDF
Gewicht:10 kg

Over de ontwerper:

Julien De Smedt Architects is een veelzijdig ontwerpbureau dat zich richt op architectuur, design, stedenbouw, meubels en gebruiksvoorwerpen. Het ontwerpbureau opgericht door Julien De Smedt (° 1975) in 2006 heeft een grote groep getalenteerde ontwerpers en architecten in dienst. Er zijn drie kantoren in Kopenhagen, Oslo en Brussel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);