MUUTO RIPPLE THROW PLAID

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De Ripple throw heeft een natuurlijke manier van neerkomen.

Lees meer
€69,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO RIPPLE THROW PLAID

MUUTO RIPPLE THROW DEKEN.

Ontwerp van Margrethe Odgaard.

De Ripple Throw/ Plaid van het Deense label Muuto is een origineel en ambachtelijk ontwerp. De Muuto Ripple plaid geeft een nieuwe interpretatie van een oude wevings techniek die voorheen alleen werd gebruikt voor mooie details in de fashion industrie. De mooie mix van kleuren en de wevings techniek geven de Ripple Throw een driedimensionaal en levendig, rimpelig uiterlijk. Niet alleen het uiterlijk is uniek, maar ook de kwaliteit is van het allerhoogste niveau. Deze plaid is gemaakt van 100% katoen.

De afmetingen van de Ripple Throw/Plaid zijn: 180 x 115 cm.De kleurvarianten zijn: Red, Yellow, Bluish Black, Brown en Green.
 
Over de ontwerpster:

Margrethe Odgaard is een invloedrijke designer onder de nieuwe generatie textiel ontwerpers in Denemarken. Na haar afstuderen in 2005 werkte ze als textiel ontwerpster in Philadelphia en later in Parijs, voordat ze in 2013 haar eigen ontwerp studio in Kopenhagen opzette. Ze ontving zowel nationale als internationale prijzen en erkenning voor haar werk met textiel, kleuren en patronen.

Andere textiel producten van Margrethe Odgaard zijn: Pebble vloerkleed, Ply vloerkleed en de Accent sierkussen, alles is van Muuto.

 
♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

 

 

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen