MUUTO RIDGE VAAS

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Muuto Ridge Vase presenteert een nieuwe manier om bloemen te schikken.

Lees meer
€79,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO RIDGE VAAS

MUUTO RIDGE VAAS.

Ontwerp is van Studio Kaksikko.

De Muuto Ridge Vase presenteert uw bloemen op een nieuwe manier door het sculpturale karakter van de vaas is deze ook mooi waneer er geen bloemen in zitten.Het ontwerp biedt extra functionaliteit door een verfijnde hals, waardoor de bloemen rechtop kunnen staan en tegelijkertijd kan deze dienst doen als een subtiele handgreep wanneer de vaas van de ene kamer naar de andere wordt verplaatst.De verticale lijnen geven de vaas een slank uiterlijk en benadrukken de horizontale inkepingen.

De versie van Terracotta is gemaakt van terracotta. Off-White versie is gemaakt van aardewerk. Beide zijn van binnen geglazuurd en van buiten gestructureerd.

Deze vaas is niet geschikt voor de vaatwasser. U maakt de vaas het beste schoon met een spons en wat water.

Afmetingen: Groot 48,5 x 10,5 x 31 - Klein 35 x 8,5 x 23 cm.

♠ artikel staat in showroom.

Over het ontwerpersduo Kaksikko:

Studio Kaksikko is een in Helsinki gevestigde ontwerpstudio die gespecialiseerd is in keramisch servies en houten meubilair, opgericht door Salla Luhtasela en Wesley Walters. Het duo heeft interesse in functionele, ingetogen vormen die de tactiele kwaliteiten van elk materiaal benadrukken, evenals in het productieproces zelf.

Ze ontmoetten elkaar tijdens hun studie aan de Aalto University School of Arts, Design and Architecture en hebben samengewerkt aan een breed scala aan professionele projecten onder de studio-naam Kaksikko.

 
Over hun ontwerpfilosofie: 

"We beschouwen onszelf als" vormgevers "vóór ontwerpers, en ons proces om in een vroeg stadium met onze handen te werken heeft een grote invloed op de ontwerpen die we maken. We produceren ook onze eigen ontwerpen met de hand in kleine series, dus onze bekendheid met hout en keramiek schenkt zowel aandacht aan details als een praktisch karakter aan onze ontwerpen dat ons begrip van deze materialen weerspiegelt. We delen een verlangen om dingen te ontwerpen en te maken die mensen zullen gebruiken totdat ze verslijten. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen