MUUTO RHYTHM PLAID

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
De Muuto Throw Rhythm heeft een verfijnde ingetogen herhalende structuur wat zorgt voor een moderne uitstraling.

Lees meer
€295,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO RHYTHM PLAID

MUUTO RHYTHM PLAID

De Muuto Rhythm deken is ontworpen door Aiayu, een throw met een herhalende patroon wat deze een ritmisch en modern gevoel geeft.

Deze comfortabele deken is gemaakt van 100% wol, afkomstig van babylama’s uit La Paz, Bolivia wat via een natuurlijke weg uitvalt en dan pas gebruikt wordt. De wol wordt verwerkt in een WRAP-gecertificeerde fabriek die zorgt voor een duurzame productie met oog voor het milieu.

De afmeting is 160 x 130 cm.

Over de ontwerpster:

Aiayu is een duurzaam merk in Kopenhagen. Aiayu werkt vanuit de overtuiging dat de oorsprong, het duurzame karakter en de milieu-impact van een product net zo belangrijk is als de visuele esthetiek, en creëert tijdloos moderne objecten voor het dagelijks leven.

Over haar ontwerpfilosofie:

"Ons werk is gebaseerd op een streven naar kwaliteit en ware schoonheid, door dingen te ontwerpen die zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant mooi zijn, en dingen te maken die hun schade aan het milieu verminderen en op een ethische manier worden geproduceerd verantwoordelijk voor de mensen die ze maken. "

Over Scandinavisch design:

"We zien dat nieuw Scandinavisch design een verlangen naar het verleden weerspiegelt; teruggaan naar de natuur, dingen met de hand maken en producten ontwerpen die voorbij rages en trends gaan."

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen