MUUTO Post muurlamp

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
3 werkdagen
De Muuto Post muurlamp is een innovatief modulair licht ontwerp, met een sterk architectonisch voorkomen van Earnest Studio.

Lees meer
€245,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Post muurlamp

Post wandlamp.

Ontwerp van Earnest Studio.

De Muuto Post-wandlamp is een innovatieve modulaire lamp met grafische lijnen en progressieve opties. Door de bijgeleverde magneten kan de lamp altijd in de juiste positie gezet worden, draaien of herplaatst worden. Zo is er altijd voldoende licht waar je dat nodig hebt, bijvoorbeeld in de hal om je schoenen aan te doen of in de keuken bij het snijden van je brood of als bedlampje. Hebt je het licht niet direct nodig, dan draai je het van je af en heb je mooi omgevingslicht. 

De wand montagebeugel komt in powder coated staal. De wandkabel clips in powder coated staal met magneet zijn her positioneer baar plakband. Power hub in powder coated kunststof met PVC-kabel. De wandlamp heeft een dimbaar geïntegreerd LED lichtbron 6.1 W van 54.000 lichturen(Lumen Maintenance - Lifetime). En een IP waarde van IP20.

Materiaal: Base in powder coated staal. Verlichtingseenheid in powder coated magnesium met siliconen koord en opalen diffusor van acryl. Kabelclips in powder coated kunststof met magneet. Power hub in powder coated kunststof met PVC-kabel.

Reinigingsinstructies:
Reinig alleen met een zachte, droge doek. Schakel altijd de elektriciteitstoevoer uit voordat u dit gaat doen.

Over de ontwerper:

Earnest Studio is opgericht door de in Rotterdam geboren, in Rotterdam gevestigde ontwerper Rachel Griffin. Met een achtergrond in grafisch ontwerp produceerde ze vijf jaar lang tentoonstellingen en boeken voordat ze naar Nederland verhuisde om te gaan studeren aan de Design Academy te Eindhoven in 2007. Ze lanceerde haar eigen studio in 2012, met een focus op meubels, verlichting en accessoires.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);