MUUTO PLY VLOERKLEED

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Vloerkleed met een staartje.

Lees meer
€690,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO PLY VLOERKLEED

MUUTO PLY VLOERKLEED

Ontwerp van Margrethe Odgaard.

Dit moderne vloerkleed is gemaakt van 100% Nieuw Zeeland wol (door het klimaat is dit een van de betere wol soorten!). Het tapijt is gemaakt volgens een oude weeftechniek dankzij de Deense designer Margrethe Odgaard, hierdoor zit er aan de hoeken een "staartje" want in oude vervlogen tijden was dit heel gebruikelijk. Het tapijt is verkrijgbaar in drie verschillende maten en in 7 tijdloze kleuren. Een heerlijk warm vloerkleed voor elke ruimte in uw moderne interieur.

De kleuren van het Ply vloerkleed zijn: Dark Grey, Midnight Blue, Burnt Orange, Black & white, Offwhite, Yellow en Rose. Het wol is met de hand gekleurd en het tapijt is ambachtelijk met de hand geweven.

De formaten van de Ply vloerkleed zijn: 85 x 140 cm. / 80 x 200 cm. / 170 x 240 cm. / 200 x 300 cm. / 270 x 360 cm. / 400 x 400 cm. (zie gerelateerd: Ply vloerkleed large)

Over de ontwerpster:

Margrethe Odgaard is een invloedrijke designer onder de nieuwe generatie textiel ontwerpers in Denemarken. Na haar afstuderen in 2005 werkte ze als textiel ontwerpster in Philadelphia en later in Parijs, voordat ze in 2013 haar eigen ontwerp studio in Kopenhagen opzette. Ze ontving zowel nationale als internationale prijzen en erkenning voor haar werk met textiel, kleuren en patronen.

Andere textiel producten van Margrethe Odgaard zijn: de Ripple throw, Pebble vloerkleed en de Accent sierkussen, alles is van Muuto.

Note!: de kleden zijn tweezijdig, en dus wordt aangeraden om deze regelmatig om te keren.

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

 


 
 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen