MUUTO OSLO COUNTER BARKRUK 65 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Oslo Counter & Bar Stool combineert moderne, geometrische lijnen met een comfortabele zachte zitting en heeft prachtige speelse lijnen en een omhelzende rugleuning, gecombineerd met het comfort van zijn voetensteun, waardoor je als gebruiker op meerde

Lees meer
€845,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO OSLO COUNTER BARKRUK 65 CM.

Muuto Oslo Counter Barkruk 65 cm.

Een ontwerp van Anderssen & Voll.

Een combinatie van comfort met een absolute precisie. De Oslo Counter Stool maakt deel uit van de iconische Oslo-serie voor Muuto en combineert strakke, geometrische lijnen met een eigentijdse uitstraling en een aangenaam comfortable zachte zitting. Door een speels lijnenspel en een omhullende rug, wordt er een verfijnd perspectief geven aan de vorm, gecombineerd met het comfort van de voetensteun, stelt het de gebruiker in staat om meerdere uren achtereen comfortabel in verschillende zithoeken te zitten. Ideaal voor een ontbijt counter of hoge tafel.

De duurzame samenstelling van de stoffering (bekleed met zacht een aanvoelende Kvadrat stof,) vult een vleugje stijl en bruikbaarheid aan uw huis aan. Ook verkrijgbaar in een 75cm (barkruk) variant.

Hoogte: 93,5 cm. x breedte: 51 cm. x diepte: 55 cm  Zithoogte: 65cm

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll zijn tweederde van het voormalige designcollectief Norway Says en behoren tot de meest prominente en succesvolle hedendaagse Noorse ontwerpers.Ze zijn eerder uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen