MUUTO OSLO BARKRUK 75 CM.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Oslo Counter & Bar Stool combineert moderne, geometrische lijnen met een comfortabele zachte zitting en heeft prachtige speelse lijnen en een omhelzende rugleuning, gecombineerd met het comfort van zijn voetensteun, waardoor je als gebruiker op meerde

Lees meer
€845,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO OSLO BARKRUK 75 CM.

Muuto Oslo Barkruk 75 cm.

Een ontwerp van Anderssen & Voll.

Een combinatie van comfort met een absolute precisie. De Oslo Counter Stool maakt deel uit van de iconische Oslo-serie voor Muuto en combineert strakke, geometrische lijnen met een eigentijdse uitstraling en een aangenaam comfortable zachte zitting. Door een speels lijnenspel en een omhullende rug,wordt er een verfijnd perspectief geven aan de vorm, gecombineerd met het comfort van de voetensteun, stelt het de gebruiker in staat om meerdere uren achtereen comfortabel in verschillende zithoeken te zitten. Ideaal voor een ontbijt counter of hoge tafel.

De duurzame samenstelling van de stoffering (bekleed met een zacht aanvoelende Kvadrat stof). Ook verkrijgbaar in een 65 cm. (counter barkruk) variant.

Hoogte: 103,5 cm x breedte: 51 cm x diepte: 55 cm  Zithoogte: 75cm

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll zijn tweederde van het voormalige designcollectief Norway Says en behoren tot de meest prominente en succesvolle hedendaagse Noorse ontwerpers.Ze zijn eerder uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen