MUUTO MINI STACKED 2.0 MODULE SMALL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 Werkdagen
Met deze Mini Stacked wandmodules van Muuto creëer je jouw eigen stijlvolle opberg oplossing voor aan de muur b.v hal, woonkamer, slaapkamer of in je thuiskantoor en natuurlijk staat het ook heel decoratief. Een modern opberg systeem van Julien de Smedt

Lees meer
€119,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO MINI STACKED 2.0 MODULE SMALL

De Muuto's Mini Stacked is de kleinere maar even flexibele versie van het originele Stacked opbergsysteem. Met de Mini Stacked modules creëer je stijlvolle opbergelementen voor aan de muur in de keuken, hal, woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Julien De Smedt Architecten streefde naar het creëren van een systeem dat tegelijkertijd specifiek en generiek is: de modules zijn gedimensioneerd op basis van de meest generieke metingen van dingen die moeten worden opgeslagen, maar het uiteindelijke resultaat is volledig aan jou. Het kan een stapel dozen in verschillende maten en kleuren zijn, een eenvoudig en goed gecoördineerd raster of een combinatie van beide.

Stacked 2.0 is een verbeterde versie van Muuto's populaire Stacked collectie en wordt in Europa geproduceerd. In de Stacked 2.0-units is het essenfineer vervangen door eiken en de grijze kleur komt in een warmere toon dan voorheen. Andere kleuren kunnen licht afwijken van de vorige collectie. Muuto raadt het mengen van nieuwe en oude gestapelde eenheden af.

Breedte: 33,2 cm. Diepte: 26 cm. Hoogte: 16,6 cm.
Materiaal: MDF
Gewicht: 2 kg
Inclusief 1 x stalen opbergclip.

Over de ontwerper:

Julien De Smedt Architects is een veelzijdig ontwerpbureau dat zich richt op architectuur, design, stedenbouw, meubels en gebruiksvoorwerpen. Het ontwerpbureau opgericht door Julien De Smedt (° 1975) in 2006 heeft een grote groep getalenteerde ontwerpers en architecten in dienst. Er zijn drie kantoren in Kopenhagen, Oslo en Brussel.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);