MUUTO Linear System tafel

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2/4 weken
De Muuto tafel genaamd " Linear System table" van designer Thomas Bentzen is eenvoudige maar met verfijnde details, en is een mooi voorbeeld van het Scandinavische designerfgoed.

Lees meer
€1.745,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Linear System tafel

MUUTO LINEAR SYSTEEM TAFEL

Een modern ontwerp van designer Thomas Bentzen.

De Linear System Table is een eenvoudige maar verfijnde tafel met subtiele details en verwijzingen naar het Scandinavische designerfgoed. De poten bestaan uit halve cirkels en subtiel met de tafel verbonden waardoor er een zekere lichte expressie ontstaat, dit terwijl de slanke overhang aan beide uiteinden van de tafel zorgt voor een mooi detail.

De tafelbladen van de Linear tafels zijn gemaakt van hoge kwaliteit mix-matched eiken fineer hout om zo bij het combineren van meerdere tafels in de ruimte groot materiaal verschil te voorkomen. (! Maar het blijft natuurlijk hout met zijn eigen tekeningen). Het onderstel en het frame van de tafels zijn gemaakt van massief eiken. Het tafelblad kan in eiken, in zwart nano-laminaat en wit laminaat.

 De lineaire systeemtafel is beschikbaar als vrijstaande tafel die op zichzelf kan worden gebruikt, of als vooraf ontworpen configuraties met midden- en eindmodules die kunnen worden geconfigureerd naar de exacte behoeften en wensen.

Deze nieuwe Muuto tafel is heel flexibel uit te breiden met heel veel mooie en functionele accessoires zoals een scherm van eiken met poeder gelakt aluminium bevestiging schroeven, dienbladen van eikenfineer in 2 formaten die boven het tafelblad zweven en komen in 2 formaten met bevestiging schroeven in poeder gelakt.

Ook is er een Linear tafellamp met de kenmerken van een klassieke bibliotheek bureaulamp van poeder gelakt aluminium, met LED lichtbron en diffuser. En dan is er ook de horizontale Linear LED lamp van poeder gelakt aluminium die je in het midden van de tafel kan bevestigen met een pvc kabel.  

Linear tafel is verkrijgbaar in de volgende varianten: eiken fineer, zwart nano-laminaat en wit laminaat  - massief eiken onderstel en frame
Basiskleur: Eiken
Basismateriaal: mat gelakt eiken
Materiaal tafelblad: fineer of laminaat
Kleur tafelblad: Wit laminaat/Zwart Nano laminaat /Eiken fineer
Materiaal rand tafelblad: ABS (wit of zwart) of Eiken
Lengte: 240 cm
Hoogte: 74 cm
Breedte: 142 cm

Over de ontwerper:

Muuto Linear Wood Table is ontworpen door Thomas Bentzen: "Visueel ontdaan van onnodige delen is deze klaar voor een langdurige esthetiek, de Linear serie heeft een uitgesproken karakter en subtiele details met een eenvoudige uitdrukking."

Thomas Bentzen, voormalig ontwerper bij Louise Campell Studio, startte zijn eigen studio in 2010. Hij is medeoprichter van het designcollectief REMOVE en zijn producten hebben internationale erkenning gekregen op beurzen en tentoonstellingen over de hele wereld.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);