MUUTO Kink vaas

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
2 weken
Met de dubbele opening is deze sculpturale Kink vaas een opvallende moderne verschijning, en valt ook op zonder bloemen of siertakken! Een decoratief design accent voor uw interieur.

Lees meer
€205,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO Kink vaas

Muuto Kink vaas.

Ontwerp van Earnest Studio.

De Muuto Kink vaas is een opvallende vorm voor een vaas, deze bestaat namelijk uit twee kelken die elk afzonderlijk een bos bloemen kunnen bevatten, twee vazen in een uniek ontwerp. Daarnaast zorgt de zachte vormgeving ervoor dat de vaas ook als een prachtig decoratief en sculpturaal accessoire dient wanneer er geen bloemen in zitten. Het ontwerp is gemaakt van porselein dat aan de binnenkant is geglazuurd voor een verfijnde touch.Een prachtige moderne vaas die traditioneel gemaakt wordt en ontworpen is door de Amerikaanse ontwerpster Rachel Griffin.

Afmetingen 27,4 x H 26,3 cm. Beide openingen zijn 12,9 cm.
Materialen: gepigmenteerd porselein (keramiek), geglazuurd aan de binnenkant en ruw / onbewerkt aan de buitenkant.
Note: schoonhouden, alleen handwas met een sopje en een zachte washand.

Over de ontwerper:

Earnest Studio is opgericht door de in Rotterdam geboren, en gevestigde ontwerper Rachel Griffin. Met een achtergrond in grafisch ontwerp ze boeken,  voordat ze terug naar Nederland verhuisde om te studeren aan de Design Academy Eindhoven in 2007. Ze lanceerde haar eigen studio in 2012, met een focus op meubels, verlichting en accessoires.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);