MUUTO In-Situ 2 Zits bank

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Levertijd:
6 weken
De nieuwe Muuto In Situ modulaire zitbank, is een grote, diepe en gezellige modulaire leefbank die aan de beschikbare ruimte kan worden aangepast. Een moderne Scandinavische sofa met elegante Italiaanse flair van designers Anderssen & Voll.

Lees meer
€2.895,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO In-Situ 2 Zits bank

 In Situ 2 Zitsbank - Config.1 - Stof Ocean 80 + 2 Sierkussens 70 x 50 cm.

Ontwerp van Anderssen & Voll.

De nieuwe Muuto In Situ bank is een prachtige modulaire zitbank met een strak grafisch mat zwart frame en slanke voet, met daar bovenop de zachte zit en rugkussens met grote volume. Ook deze nieuwe bank is weer van het succesvolle Noors designers duo Anderssen & Voll. Zij komen nu met deze Scandinavisch functionele design zitbank, maar dan wel met een Zuid Europese uitstraling en elegantie.

De In Situ sofa is een grote, diepe en gezellige leefbank die kan worden aangepast aan elke individuele ruimte, zowel privé in een woonkamer of projectmatig in een ontvangstruimte of gebruik op kantoor.

De elegante en rechte lijnen van het mat zwarte stalen frame worden in evenwicht gehouden door het spel met de zachte mobiele zit en rug kussens. De technische elementen waardoor de modulariteit mogelijk is, zijn verborgen in de onderliggende stalen structuur.

U kunt kiezen uit maar liefst één van de 30 vooraf ontworpen configuraties of maak er zelf een met behulp van de 9 verschillende zitmodules en optioneel zijn de 2 losse sierkussens in een klein rechthoekig (65 x 25 cm.) en grote rechthoek formaat (65 x 45 cm.).

Of u kiest een vaste configuratie met een extra module erbij, geen probleem. Wanneer u in de toekomst een In Situ zitbank in bezit heeft kunt u altijd later een module eraan vast koppelen.

(!) De losse sierkussens zijn exclusief de sofa en moeten apart erbij besteld worden. Dat kan natuurlijk via de online winkel, maar ook kunt u de showroom bezoeken, de stofstalen bekijken en uitkiezen met hulp van uw interieur adviseur bij Nordic New.

In Situ 2-Seater Sofa Configuration 1 / dark grey / Ocean 80 / WxHxD 198x70x107cm / 2x cushion 70x50cm

Artikel is aanwezig in de showroom

Quote Anderssen & Voll:

“Met de In Situ Modular Sofa wilden we de functies van modulariteit combineren met de schoonheid van eenvoudige, elegante lijnen en een diep comfort. We schetsten een profiel dat langs de zitting en rugleuning van de bank loopt om de visuele elementen van modulariteit subtiel te verbergen, waardoor het een uniek karakter krijgt en de afzonderlijke modules samenbrengt voor een compleet uiterlijk.

Dit gaat gepaard met grootse, sculpturale lijnen en het inherente comfort van de zachte zitting. De In Situ Modular Sofa combineert de grootsheid van traditionele Italiaanse banken met de verfijnde eenvoud van Scandinavisch design, waardoor het het hart van elke ruimte wordt.

 
Materiaal Frame van powder coated staal. Modules hebben een houten constructie met schuim, watten en fiber-balls vulling. Bekleed met veel textielopties van Kvadrat en Rohleder.

De In Situ-banken en -kussens kunnen worden gestoffeerd in alle kleuren van de volgende textielgroepen: Fiord, Vidar, Hallingdal, Divina, Divina MD & Divina Melange van Kvadrat en geselecteerde kleuren uit Kvadrat's Clay (001, 003, 006, 007, 009, 010, 012, 013, 014, 015, 017) en de Rohleder's Ocean textielreeks.

Over de ontwerpers:

Anderssen & Voll is een Noors designduo, opgericht door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en gevestigd in Oslo. Het duo is uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar en heeft internationale onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over hun ontwerpfilosofie:

“Een goed product bouwt voort op de traditie en breidt deze tegelijkertijd uit terwijl de regels van die traditie worden overtreden. Modificaties en elementen van verrassing, zelfs veranderingen die minder radicaal zijn, stimuleren gedachte en reflectie, ook die misschien geen bijzondere interesse in design hebben. Deze kleine seconde van reflectie is de gelegenheid om te communiceren met de gebruikers en dat is waar we naar streven te profiteren. "

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
})(document);