MUUTO FRAMED SPIEGEL SMALL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Framed mirror is een decoratieve spiegel.

Lees meer
€249,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO FRAMED SPIEGEL SMALL

MUUTO FRAMED SPIEGEL SMALL.

Ontwerp van Anderssen & Voll.
 
Deze Muuto Framed spiegel small van dit Noors designers duo is meer dan alleen een praktische spiegel, het is ook een mooi modern kunstobject met zachte rondingen en een tone in tone kleur.

Mocht je ze horizontaal en verticaal ophangen in een groepje van verschillende formaten en kleuren, dan ontstaat er een indrukwekkend kunst sculptuur aan de wand, mooi voor de woonkamer bijvoorbeeld.

Afmetingen: small spiegel:  D 4 x L 59 x W 44 cm. - large spiegel:  D 4 x L 118 x W 44,5 cm.
Materiaal: powder coated staal en glas.
Kleur opties spiegel: taupe - taupe glas, rose - rose glas, clear - helder glas. 
 
♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

Over de ontwerpers:
 
Anderssen & Voll is een Noors designduo, opgericht door Torbjørn Anderssen en Espen Voll en gevestigd in Oslo. Het duo is uitgeroepen tot zowel Noorse als Scandinavische ontwerpers van het jaar en heeft internationale onderscheidingen en erkenning gekregen voor hun werk met meubels, verlichting en woonaccessoires.

Over hun ontwerpfilosofie:

“Een goed product bouwt voort op de traditie en breidt deze tegelijkertijd uit terwijl de regels van die traditie worden overtreden. Modificaties en elementen van verrassing, zelfs veranderingen die minder radicaal zijn, stimuleren gedachte en reflectie, ook die misschien geen bijzondere interesse in design hebben. Deze kleine seconde van reflectie is de gelegenheid om te communiceren met de gebruikers en dat is waar we naar streven te profiteren. "

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen