MUUTO FOLDED WANDPLANK / 29,5 x 40

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De originele Muuto Folded shelves wandplank zijn ideaal als opbergplaats in de hal of als legplank om mooie spullen op uit te stallen.

Lees meer
€95,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO FOLDED WANDPLANK / 29,5 x 40

MUUTO FOLDED WANDPLANK - 29,5 x 40 cm.

Het ontwerp is van Johan van Hengel.

De praktische en decoratieve boeken/tijdschriften/presentatie houder van de Rotterdamse ontwerper Johan van Hengel, wordt altijd geleverd met 2 zwarte haken. De Folded Shelves zijn een moderne versie op de vaak saaie legplanken en zijn ideaal om er mooie spulletjes op te zetten of zelfs een plantje. Natuurlijk kan je de design plank ook praktisch gebruiken voor je post, kranten, huissleutel en je mobiele telefoon.


Folded Shelves: Ideaal voor bijvoorbeeld bij het bed/badkamer/keuken/hal of in kantoor, gemaakt van powder-coated staal waardoor deze ook in natte ruimtes gebruikt kan worden.
Wordt geleverd in vijf tijdloze kleuren: zwart, grijs, olive, burnt orange en blue-grey, en de Folded Shelves zijn er ook in die andere formaten. In totaal 4 formaten en 5 kleur opties.

 
♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

Ook in de Folded shelves collectie zijn: - Large: L 95 cm. x H 13 cm. x D 11,4 cm. - Medium: L: 62 cm. x H 16,5 cm x D 12,4 cm. - Small: L 50 cm. x H 22 cm x 6,9 cm. 
Kleuren Folded Shelves: zwart, grijs, olijfgroen, blauw-grijs en burnt orange.
 
Over de ontwerper:
 
Johan Van Hengel is een Nederlandse ontwerper gevestigd in Rotterdam. Met een technische achtergrond in industrieel ontwerp werkte hij aan zowel consumentenelektronica als meubels voordat hij in 2013 zijn eigen studio lanceerde.
 
Gericht op meubels, verlichting en woonaccessoires. JOHAN VAN HENGEL's logische en onderzoekende benadering is een probleemoplosser van aard en opleiding en wordt gedreven door de wens om alledaagse voorwerpen te verrijken met nieuwe lagen van verfijning, individualiteit en betekenis. Met een focus op functie, materialiteit en techniek, investeert Van Hengel alledaagse vormen en objecten met een subtiel verrassingselement.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen