MUUTO FOLDED WANDPLANK / MEDIUM

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
De Muuto Folded shelves zijn functioneel en praktisch, ideaal als opbergplaats in de hal of om er mooie spullen op te decoreren. Een moderne kijk op de vaak saaie legplank.

Lees meer
€119,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO FOLDED WANDPLANK / MEDIUM

FOLDED WANDPLANK - MEDIUM - 63 x 16,5 cm.

Design by Johan van Hengel.

De Muuto Folded Shelves medium is een praktische en decoratieve boeken/tijdschriften/presentatie houder van het Deense label, en wordt geleverd met 2 zwarte schroeven en 2 zwarte haken.

Ideaal voor bijvoorbeeld bij het bed/badkamer/keuken/hal of in kantoor, gemaakt van powder-coated staal waardoor deze ook in natte ruimtes gebruikt kan worden. Natuurlijk is de Shelf ook leuk om mooie spullen om te tonen in de woonkamer, een spiegel erop of plantje.

Wordt geleverd in 5 kleuren, en drie andere formaten / lengtes.
Large: L 95 cm x H 13 cm x D 11,4 cm. / Medium: L: 62 cm x H 16,5 cm x D 12,4 cm / Small: L 50 cm x H 22 cm x 6,9 cm. 
Kleuren: zwart, grijs, olijf, blauw-grijs en burnt orange.
 
♠-artikel is aanwezig in onze showroom.
 
Over de ontwerper:
 
Johan Van Hengel is een Nederlandse ontwerper gevestigd in Rotterdam. Met een technische achtergrond in industrieel ontwerp werkte hij aan zowel consumentenelektronica als meubels voordat hij in 2013 zijn eigen studio lanceerde.
 
Gericht op meubels, verlichting en woonaccessoires. JOHAN VAN HENGEL's logische en onderzoekende benadering is een probleemoplosser van aard en opleiding en wordt gedreven door de wens om alledaagse voorwerpen te verrijken met nieuwe lagen van verfijning, individualiteit en betekenis.
 
Met een focus op functie, materialiteit en techniek, investeert Van Hengel alledaagse vormen en objecten met een subtiel verrassingselement.

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen