MUUTO DOTS WOOD HAKEN - 5 STUKS SET

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Deze Muuto set bestaat uit een grote haak, een medium haak en drie kleine haken. U bepaalt zelf in welk volgorde/patroon u ze ophangt aan de wand, deur e.d.

Lees meer
€99,00
INCLUSIEF BTW

MUUTO DOTS WOOD HAKEN - 5 STUKS SET

MUUTO DOTS WOOD SET VAN 5.

De Dots staan al naar gelang de keuze van de ophanging (speels, streng of modern) uitnodigend aan uw muur.  U kunt de Dots zelf samenstellen in verschillende maten en kleuren, maar u kunt ook kiezen voor deze set van vijf. De set bestaat uit een large haak, een medium haak en drie small haken. U bepaalt zelf in welk patroon u ze ophangt aan de wand, deur op of een andere plek. De ronde kledinghaken kenmerken zich door puurheid en eenvoud en worden gemaakt van massief eiken of essenhout. Dit hout wordt zorgvuldig geselecteerd, want knoesten mogen niet voorkomen in het design. Nadat het hout gepolijst is, wordt het afgewerkt met een olie of een laagje verf in de kleur zwart, wit of grijs.

De grote haak heeft een diameter van 17 centimeter, de medium haak heeft een diameter van 13 centimeter en de drie kleine haken hebben een diameter van 9 centimeter. De bevestiging schroeven worden meegeleverd.

Buiten deze set is de Dots haak ook los verkrijgbaar.

♠ artikel is aanwezig in onze showroom.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen