MUUTO DOTS WOOD SMALL HAAK

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Muuto the Dots, stel uw eigen garderobe kunst werk samen.

Lees meer
€22,50
INCLUSIEF BTW

MUUTO DOTS WOOD SMALL HAAK

Muuto Dots Wood Haak Small.

The Dots haak is een ontwerp van Lars Tornoe voor het Deense Label Muuto. The Dots Kledinghaken zijn prachtig, minimalistisch en super functioneel. Deze haken serie bestaat uit vier verschillende maten, waarvan extra small de kleinste is. Geheel naar wens kunt u de haak op de muur, een deur of iets anders bevestigen. De haak is gemaakt van massief eiken, essenhout of walnoot hout.

Dit hout is met grote zorg geselecteerd, zo mogen er bijvoorbeeld geen knoesten in het hout zitten. Het hout wordt gepolijst en gelakt of een laagje verf in één van de vele beschikbare kleuren. Door verschillende kleuren en maten met elkaar te combineren kunt u zelf uw eigen kunstwerk/ patroon samenstellen, strak op een rij of verspringend en kleurrijk over de wand. The Dots kledinghaken worden geleverd met elk een bevestiging schroef. 

Dit  stijlvolle Scandinavische haken/ garderobe systeem is als een kunstwerk op uw muur, ook zonder jassen, tassen e.d. , gewoon prachtig.

Gaat u hierover heen kleding hangen, dan hebben de dots ronde randen waardoor uw kleding wordt behandelt met de grootste zorg! (geen puntige afdrukken). 

Inmiddels al 17 kleuren. 

De afmetingen zijn: large  Ø 17, medium  Ø 13, small Ø 9 cm extra small Ø 6,5 cm.

Materiaal is eerste klas eiken, voor de gelakte versies essen hout, en nu ook is er ook de walnoot versie. Bij elke dot ontvangt u ook een montage schroef.

Ontwerp van Lars Tornoe voor het Deense Muuto. 

♠-artikel is aanwezig in onze showroom.

Zie hier de fact-sheet/ handleiding van de muuto dots coat hook.  

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen